Όλες οι νέες κυκλοφορίες του Netflix το 2ο μισό του Νοέμβρη!

Περίληψη: Λίγο πριν τελειώσει ο Νοέμβριος έρχονται νέες κυκλοφορίες στην αγαπημένη μας streaming πλατφόρμα.

Τώρα που ο Νοέμβριος τελειώνει και τα κρύα έχουν ξεκινήσει για τα καλά έχεις, σκεφτεί καλύτερο... σενάριο από το να χαλαρώσεις στον καναπέ σου με ένα ζεστό ρόφημα και να απολαύσεις τις ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες του Netflix; Δεν είναι δικαιολογία για να μείνεις σπίτι, απλά είμαστε και εμείς που επιλέγουμε τις πιο χουχουλιάρικες στιγμές μπροστά από την τηλεόρασή μας ή το laptop μας! Πάμε να δούμε λοιπόν, τι θα σε συντροφεύσει σε αυτές τις στιγμές το επόμενο διάστημα; 

Σειρές

Στο δεύτερο μισό του Νοέμβρη θα έχεις πολλές Netflix επιλογές για να παρακολουθήσεις με τις ώρες. Στις 17 Νοεμβρίου επιστρέφει η δραματική εφηβική σειρά «Riverdale» με την έκτη της σεζόν. Την ίδια ημέρα μπορείς να ταξιδέψεις στη Ρώμη με τη σειρά «Tear Along the Dotted Line» ή να επιλέξεις να μπεις σε χριστουγεννιάτικο mood με τη σειρά «Christmas Flow». Δύο μέρες αργότερα η δράση συνεχίζεται με τη σειρά «Cowboy Bebop» και μία ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων η οποία καταδιώκει επικίνδυνους εγκληματίες του γαλαξία. Επίσης, στις 20 Νοεμβρίου θα προβληθεί το 3ο και τελευταίο επεισόδιο της πρώτης πράξης της anime σειράς «Arcane».

Video Duration
2:00

Προς το τέλος του μήνα, και συγκεκριμένα 23 Νοεμβρίου, θα μπορείς να δεις τα νέα επεισόδια της γνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων «Masters of the Universe: Revelation» με το τετ α τετ ανάμεσα στους θρυλικούς He Man και Skeletor. Στις 24, η σειρά που αναμένεται να έχει τρομερό ενδιαφέρον, «True Story», θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix. Εάν είσαι λάτρης της σοκολάτας σημείωσε την 26η Νοεμβρίου, Με τη σειρά «School of Chocolate» θα σου «τρέξουν τα σάλια». Τέλος, στις 28 Νοεμβρίου έρχεται η σειρά «Elves» όπου δύο αδέλφια κάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων σε ένα νησί και ανακαλύπτουν πως σε αυτό μένουν αιμοδιψή ξωτικά που σπέρνουν τον φόβο στους ντόπιους.

Ταινίες

Με 12 καινούργιες ταινίες ετοιμάζεται να κλείσει αυλαία ο Νοέμβρης. 18 Νοεμβρίου έρχεται η ταινία «The Princess Switch 3: Romancing the Star» που αφορά την κλοπή ενός ανεκτίμητου χριστουγεννιάτικου κειμηλίου και ακριβώς την επόμενη μέρα θα είναι διαθέσιμο το μιούζικαλ «tick, tick...BOOM» για την βιογραφία του συνθέτη Jonathan Larson. Στις 22 Νοεμβρίου συνεχίζουμε με τη σειρά «Outlaws» όπου ένας εσωστρεφής έφηβος καταφέρνει να εισχωρήσει σε παρέα περιθωριακών και καταλαβαίνει εν τέλει ότι έχει μπλέξει για τα καλά. Δύο μέρες αργότερα κυκλοφορεί το «Bruised», στο οποίο παίζει και σκηνοθετεί η γνωστή σε όλους μας Halle Berry.

Video Duration
2:35

Το Netflix κυκλοφορεί στις 26 του μήνα όχι μία, όχι δύο αλλά πέντε νέες ταινίες. Ένα κωμικό stand up ονόματι «Green snake», την ταινία «A Castle For Christmas» με τον μεξικανό κωμικό Κάρλος Μπαγιάρτα, που σατιρίζει με το καυστικό του μαύρο χιούμορ πολιτιστικές και θρησκευτικές πτυχές της Λατινικής Αμερικής, την «Spoiled brats», μία ταινία Γαλλικής παραγωγής που λόγω της πανδημίας άργησε ένα χρόνο να κυκλοφορήσει και ακόμα τιςταινίες «Pink: Staying True» και «Katy Perry: Getting Intimate». Στην πλατφόρμα θα βρεις διαθέσιμες στις 27 του μήνα την ταινία «Emma» και στις 29 την «The Lighthouse». Ο μήνας κλείνει με κωμωδία, με την κυκλοφορία της ταινίας «More the merrier» στις 30 Νοεμβρίου, με θέμα τη σεξουαλική εξερεύνηση.

Ντοκιμαντέρ

Το πρώτο ντοκιμαντέρ για το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου θα είναι το «Tiger King 2» στις 17 του μήνα, το οποίο αποτελεί το σίκουελ του ντοκιμαντέρ που έκανε μεγάλη αίσθηση. Στις 18 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει επίσης το «Lead me home», με θέμα την πολιτεία της Καλιφόρνια και άστεγους ανθρώπους που ζουν στους δρόμους της. Την επόμενη μέρα έρχεται η δεύτερη σεζόν του «The Mind, Explained» όπου θα μάθεις για όλες τις λειτουργίες που μπορεί να κάνει το ανθρώπινο μυαλό. Στις 29 του ίδιου μήνα θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις και το «14 Peaks: Nothing is Impossible» με τον ορειβάτη Νιμς Πέρζα, που οδηγεί μια ομάδα σε υψόμετρο πάνω από 8.000 μέτρα με στόχο να ανέβουν μέσα σε 7 μήνες 14 κορυφές και να σπάσουν το ρεκόρ των 7 χρόνων.

Video Duration
1:38

Παιδικά

Από τη διάσημη streaming πλατφόρμα δεν γίνεται να λείπει το παιδικό περιεχόμενο και αυτόν τον μήνα δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Στις 16 του μήνα θα ζήσεις μία διαδραστική περιπέτεια στην «Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest» με τους Johnny Test και Dukie και θα μάθεις τραγουδιστά την αλφάβητο με την ταινία «StoryBots: Laugh, Learn, Sing». Στις 18 Νοεμβρίου, στη σειρά «Dogs in Space» επιστήμονες στέλνουν γενετικά βελτιωμένους σκύλους να εξερευνήσουν έναν γαλαξία, ενώ στις 23 Νοεμβρίου, με την ταινία «Waffles + Mochi’s Holiday Feast» θα γιορτάσεις την… ανύπαρκτη Ημέρα Πάγου με τη Βάφλα και το Μότσι. Την αμέσως επόμενη ημέρα ξεκινάει ένα ταξίδι αυτογνωσίας με την stop-motion ταινία μικρού μήκους «Robin Robin». Ο μήνας τελειώνει με 3 νέες παιδικές ιστορίες της σειράς Charlie’s Colorforms City οι οποίες θα είναι η «Classic Tales with a Twist», η «Snowy Stories» και η «The Lost Valentines Musical». 

Πιο γεμάτος μήνας δεν θα μπορούσε να είναι. Τώρα ξέρεις τι να περιμένεις και πως θα περάσεις τον υπόλοιπο Νοέμβρη μέχρι να έρθουν οι νέες κυκλοφορίες του Δεκεμβρίου. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog αν θέλεις να μαθαίνεις κάθε μήνα τι παίζει στο Netflix.