Ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες Ιανουαρίου στο Netflix! [Part 2]

Περίληψη: Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι ήδη στη μέση και το Netflix «οπλίζει» την πλατφόρμα του με νέες κυκλοφορίες για όλους!

Η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει για τα καλά και εσύ έχεις ήδη θέσει τους στόχους σου για το 2022;! Ελπίζουμε να έχεις βάλει τα δυνατά σου και να έχει αρχίσει το νέο έτος για εσένα δυναμικά, όπως ακριβώς το περίμενες! Αλλά ακόμα και αν δεν έχεις μπει σε αυτή τη διαδικασία και έχεις πάρει αυτή τη… νέα αρχή πιο χαλαρά, έχεις ήδη εξαντλήσει τις επιλογές σου στο Netflix και δεν έχεις χάσει ευκαιρία για ατελείωτες ώρες μπροστά στην τηλεόραση ή στο laptop σου, είμαστε και σε αυτό μαζί σου! Και συγκεκριμένα σε αυτό είμαστε ακόμα περισσότερο για αυτό θα φροντίσουμε να ανακοινώσουμε αμέσως τις επόμενες επιλογές που θα έχεις για το υπόλοιπο του μήνα ώστε να συνεχίσεις αυτήν τη χρονιά όπως ακριβώς την ξεκίνησες! Πάμε λοιπόν να δούμε όλες τις ολοκαίνουργιες προσθήκες στην ψυχαγωγική πλατφόρμα του Netflix.

Σειρές

Αυτόν τον μήνα δεν πρόκειται να βαρεθείς με τίποτα! Οκτώ νέες προσθήκες στην κατηγορία των σειρών έρχονται για να γεμίσουν τις ημέρες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 21 Ιανουαρίου έρχεται το πρώτο part της τέταρτης σεζόν της σειράς «Ozark» με την απαλλαγή από το καρτέλ να πλησιάζει. Συνεχίζουμε στις 25 Ιανουαρίου με τη σειρά «Snowpiercer» και τον τρίτο κύκλο επεισοδίων όπου θα δεις 6 μήνες μετά τον Λέιτον να εξακολουθεί να ψάχνει τον πλανήτη για βιώσιμες συνθήκες και δύο μέρες αργότερα την «Framed! A Sicilian Murder Mystery» με δύο άτυχους τεχνικούς τηλεοράσεων να είναι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και να πέφτουν πάνω σε μια σκηνή εγκλήματος. Θα καταφέρουν να μην χαρακτηριστούν ύποπτοι;

Video Duration
2:32

Στις 27 Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμη στο Netflix η σειρά «Chosen», από τους δημιουργούς της «Βροχής», η οποία διαδραματίζεται σε μια πόλη της Δανίας όπου ο κόσμος μιας έφηβης αναστατώνεται όταν ανακαλύπτει τα ανατριχιαστικά μυστικά της περιοχής. Ο μήνας ολοκληρώνεται με τρεις νέες προσθήκες που έρχονται στις 28 Ιανουαρίου, η μια μετά την άλλη! Για αρχή, γυρίζουμε πίσω στα μέσα του ’90 στην Ανδαλουσία όπου δύο αδελφές βιώνουν την απόλυτη απόρριψη από τους άφαντους γονείς τους που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε μια αίρεση που εμπλέκεται στους φόνους 23 ανθρώπων - μιλάμε φυσικά για τη σειρά «Feria: The Darkest Light». Στη συνέχεια, θα μπεις σε mood περιπέτειας με τη σειρά «In From the Cold» με μια μητέρα που πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην οικογένεια της ή στο παρελθόν της ως βιοχημικός πράκτορας της Ρωσίας και τέλος θα μπορείς να παρακολουθήσεις μια σειρά που θα την χαρακτηρίζαμε ως παρωδία, την «The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window», όπου η ζωή μιας πληγωμένης καλλιτέχνιδας ανατρέπεται όταν γίνεται αυτόπτης μάρτυρας ενός εγκλήματος… ή και όχι!

Video Duration
2:15

Ταινίες

Οι ταινίες για το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου είναι μόλις τρεις οπότε θα έχεις σίγουρα χρόνο για να τις τελειώσεις όλες μέχρι να έρθουν οι νέες κυκλοφορίες του Φεβρουαρίου! Στις 21 Ιανουαρίου, λοιπόν, στο Netflix θα βρεις την ταινία «The Royal Treatment» με την κομμώτρια Ίζι από τη Νέα Υόρκη να αρπάζει την ευκαιρία να εργαστεί στον γάμο ενός γοητευτικού πρίγκιπα αλλά εκτός από τη δουλειά, ένα φλερτ ανάμεσα τους ξεκινάει. Την επόμενη ημέρα, θα είναι διαθέσιμη η ταινία «Munich – The Edge of War», βασισμένη στο βιβλίο του Ρόμπερτ Χάρις, όπου αναφέρεται στο φθινόπωρο του 1938 και στον Βρετανό δημόσιο υπάλληλο και τον Γερμανό διπλωμάτη που συνωμοτούν στο Μόναχο για να αποτρέψουν έναν πόλεμο και κλείνουμε στις 28 Ιανουαρίου με μια αληθινή ιστορία, το «Home Team», με τον πρώην προπονητή του NFL Σον Πέιτον να βρίσκει εξιλέωση προπονώντας την ομάδα φούτμπολ του γιου του σε μια μικρή πόλη του Τέξας.

Ντοκιμαντέρ

Για το πρώτο μισό του Ιανουαρίου οι fans των ντοκιμαντέρ δεν έμειναν και τόσο ευχαριστημένοι αφού δεν υπήρχε καμία νέα επιλογή στη λίστα τους. Τώρα όμως, φτιάξε το πρόγραμμα σου γιατί δύο νέες προσθήκες έρχονται στο Netflix! Αρχικά, στις 18 Ιανουαρίου το ντοκιμαντέρ «The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman» με μια ψυχοφθόρα σειρά ντοκιμαντέρ όπου ένας απάνθρωπος απατεώνας παριστάνει τον Βρετανό κατάσκοπο ενώ χειραγωγεί και κλέβει από τα θύματά του και τις οικογένειές τους. Και στις 25 Ιανουαρίου θα δεις επιτέλους το ντοκιμαντέρ που τόσο περίμενες, «Neymar: The Perfect Chaos», με τον παγκοσμίως δημοφιλή αλλά και αποδέκτη έντονης κριτικής Νεϊμάρ να μιλάει για τα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής του ζωής και την καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

Video Duration
2:15

Παιδικά

Αυτός ο μήνας φτάνει αισίως στο τέλος του και το Netflix δεν θα μπορούσε να απογοητεύσει τους μικρούς μας φίλους! Στις 21 Ιανουαρίου κυκλοφορεί το «That Girl Lay Lay» με την ιδιόρρυθμη μαθήτρια Σέιντι να προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο λύκειο και συγχρόνως να κρατήσει ένα μυστικό και στις 25 του μήνα η δεύτερη σεζόν του παιδικού «Ada Twist, Scientist» όπου σε αυτήν η Έιντα και οι πανέξυπνοι φίλοι της αναζητούν παντού(!) απαντήσεις. Τελευταίο παιδικό του Ιανουαρίου θα είναι το «Angry Birds: Summer Madness» στις 28 Ιανουαρίου, με τα αίματα να ανάβουν όταν οι έφηβοι Ρεντ, Τσακ, Μπομπ και Στέλλα περνάνε ένα άγριο καλοκαίρι με τα άλλα Angry Birds σε μια κατασκήνωση.

Αυτές θα είναι οι ολοκαίνουργιες αφίξεις στην αγαπημένη μας streaming ψυχαγωγική πλατφόρμα. Ελπίζουμε να σημείωσες τα απαραίτητα και να ξεκινήσεις αμέσως τον «μαραθώνιο» σου. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μάθεις πρώτος όλες τις νέες αφίξεις του Netflix και για όλους τους επόμενους μήνες του χρόνου!