Το πρώτο βίντεο με 10 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube είναι γεγονός!

Περίληψη: Ποιος να το φανταζόταν ότι ένα παιδικό τραγούδι θα έπαιρνε την πρωτιά των πιο δημοφιλών βίντεο στο YouTube.

Είναι γεγονός! Το «Baby Shark», το πιο δημοφιλές βίντεο στο YouTube, γίνεται πλέον και το πρώτο στην πλατφόρμα που τα views του ξεπερνάνε τα 10 δισεκατομμύρια! Το συγκεκριμένο βίντεο έχει μείνει στην ιστορία αφού, όπως αναφέρει το Billboard, είναι ένα πιασάρικο παιδικό τραγούδι της Pinkfong και είναι σχεδόν απίθανο κάποιο άλλο να καταφέρει να το ξεπεράσει στο προσεχές μέλλον. To «Baby Shark» έχει αφήσει πίσω του το βίντεο «Despacito» του Luis Fonsi αφού το προηγούμενο έχει συγκεντρώσει «μόλις» 7,7 δισεκατομμύρια views από τη στιγμή της δημιουργίας του.

Video Duration
2:17

Ο γνωστός επαναλαμβανόμενος ήχος της μελωδίας του από το 2016, είναι πλέον χαρακτηριστικός και φαίνεται ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό για την επιτυχία του βίντεο. Έχουν γίνει διασκευές από διαφημότητες όπως ο James Corden και η Bebe Rexha, το «Baby Shark» έχει επίσης κάνει περιοδεία το 2019 με μια viral χορευτική πρόκληση, έχει μια θέση στο Just Dance 2020 και έχει μια τηλεοπτική εκπομπή στο Nickelodeon, που έκανε πρεμιέρα το 2021. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η Pinkfong προσπαθεί να κρατήσει στο προσκήνιο το διάσημο κομμάτι και να μην ξεχαστεί με τον καιρό.

Δεν είναι απίθανο σιγά σιγά το ενδιαφέρον για το «Baby Shark» να μειώνεται, αλλά προς το παρόν το Nickelodeon όχι μόνο ανανέωσε την εκπομπή του, αλλά υποσχέθηκε και μια ταινία μεγάλου μήκους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να ξαναυπάρξει κάποιο άλλο βίντεο που θα πάρει τον «θρόνο» από το «Baby Shark».

Stay tuned στο Public Blog για να είσαι πάντα ενήμερος για όλα τα tech νέα που σε ενδιαφέρουν!