Public Café Restaurant: Κερδίστε ένα γεύμα για δύο!

Περίληψη: Το Public Café Restaurant, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, προσφέρει ένα γεύμα για δύο. Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

Κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, γνωστή και ως Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού (World Food Day). Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η ημέρα ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, το 1945.

Στόχος της ημέρας, όπως και όλων των προσπαθειών του οργανισμού, είναι η εξάλειψη της πείνας (zero hunger) και η βελτίωση του τρόπου που λειτουργούν σήμερα τα συστήματα τροφίμων, από τη γεωργική παραγωγή έως τη μεταποίηση και τη λιανική πώληση.

Με αφορμή αυτή την πολύ σημαντική ημέρα το Public Café Restaurant, που στηρίζει σταθερά ομάδες σίτισης όπως το Μπορούμε, προσφέρει ένα γεύμα για δύο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με σχετικό email. (Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν. Συμπληρώστε τη φόρμα και... καλή τύχη!)

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ
 

Το Public Café Restaurant ανοίγει στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – το ιδανικό στέκι για χαλάρωση μετά το γραφείο ή για επαγγελματικά ραντεβού.

Ακολουθώντας πιστά όλους τους κανονισμούς καθαριότητας και αποστάσεων, ο γνώριμος χώρος του έχει διαμορφωθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του με απόλυτη ασφάλεια!