«Άμλετ» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου: Το Public Café Restaurant σε πάει θέατρο!

Περίληψη: Οι θεατρικές συναντήσεις καλά κρατούν: τη σκυτάλη παίρνουν Νίκος Ψαρράς και Αμαλία Νίνου από τον «Άμλετ» της Κατερίνας Ευαγγελάτου!

Το Public Café Restaurant, το meeting point με την ωραιότερη θέα της Αθήνας, προσκαλεί αγαπημένους ηθοποιούς από τα θέατρα της πόλης και όλους τους θεατρόφιλους, που θα ήθελαν να τους συναντήσουν από κοντά, δοκιμάζοντας εξαιρετικές ελληνικές γεύσεις.

Η επόμενη συνάντηση θα είναι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στις 18:00, στο Public Café Restaurant, με τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Άμλετ», Νίκο Ψαρρά και Αμαλία Νίνου, που παίζεται αυτή την περίοδο στο ιστορικό «Αμφιθέατρο Σπύρου Α. Ευαγγελάτου» στην Πλάκα.

Video Duration
0:36


Για να συναντήσετε τους ηθοποιούς και να δοκιμάσετε το θεατρικό μενού, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα εδώ. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Αφροδίτη Βεργή 
Σοφία Ροδαρέλλη
Ευαγγελία Ζεντέλη
Θεοφάνης Τζεβελέκος
Λίτσα Σεργή
Θέμη Αυλακιώτου
Μιχάλης Μανέτος
Νίκος Γρουμπός
Νατάσα Ψώνη
Γεωργία Μουρούτσου
 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Η αρχή των συναντήσεων έγινε με τον Γιώργο Χρανιώτη για την παράσταση «Reigen - Δέκα διάλοιγοι για το σεξ» στο Public Café Restaurant Συντάγματος. Ακολούθησαν οι Ιωάννα Παππά και Χρήστος Λούλης, για την παράσταση «Ο χορός της φωτιάς» στο Public Café Restaurant Πειραιά και έδωσαν τη σκυτάλη στους πρωταγωνιστές της παράστασης LULU, Άλκηστη Πουλοπούλου, Αλέκο Συσσοβίτη και Άκη Σακελλαρίου στο Public Café Restaurant Συντάγματος.

Στο πλαίσιο της ενέργειας, το Public Café Restaurant ετοίμασε για τους φίλους του ακόμα μια ξεχωριστή προσφορά: Αγόρασε το εισιτήριό σου από τα Public, έλα με αυτό στο Public Café Restaurant και απόλαυσε τα τρία πιάτα του ειδικού pre-theatre menu από €14,50! 

Τα θεατρικά μενού του Public Café Restaurant ανοίγουν αυλαία με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, πλατό με ελληνικά τυριά και αλλαντικάτάρτα με γραβιέρα Κρήτης και καπνιστή βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης.

Συνεχίζουν στην πράξη πρώτη με ζυμαρικά με μοτσαρέλα και βασιλικό και φτάνουν στο grand finale με προφιτερόλ και cheese cake, συνοδεία κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα!

Το νέο μενού του Public Café Restaurant

Το Public Café Restaurant δεν σταματά να ανανεώνεται! Δοκιμάστε το νέο χειμερινό μενού, που προσφέρει επιλογές για όλες τις ώρες και τις γευστικές προτιμήσεις. Ξεκινώντας από το πρωί, σερβίρονται εξαιρετικά πρωινά και brunch, με επιλογές από αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Ο πλούσιος κατάλογος των snacks περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από νόστιμα σάντουιτς με φρέσκα υλικά και δροσερές εποχικές σαλάτες.

Για μεσημεριανό φαγητό και δείπνο, οι επιλογές είναι άριστες, με ζυμαρικά όλων των ειδών, αλλά και ζουμερά burgers σε διάφορες εκδοχές, καθώς και πιάτα με κρέας, όπως ταλιάτα και φιλέτο κοτόπουλο. Ιδιαίτερη έμφαση στο νέο μενού έχει δοθεί στις πολλές επιλογές σε πιάτα για τους επισκέπτες vegan και vegetarian, καθώς και προϊόντων gluten free με πλούσια ποικιλία superfoods. O κατάλογος ολοκληρώνεται με λαχταριστά γλυκά, που μπορούν να συνδυαστούν με τσάι, αφεψήματα καφέ ή σοκολάτα από τον πλούσιο κατάλογο επιλογών που δημιουργήθηκε, καθώς και φρέσκους χυμούς, smoothies και shakes! Το bar του Public Café Restaurant σερβίρει ακόμη κρασιά και ποτά για ιδανικό pairing με το φαγητό.

Το Public Café Restaurant ανοίγει στις 9 το πρωί, μαζί με το κατάστημα Public, και κλείνει στις 11 το βράδυ, αποτελώντας ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – το ιδανικό στέκι για χαλάρωση μετά το γραφείο ή για επαγγελματικά ραντεβού.

Το Public Café Restaurant αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματικά γεύματα και δείπνα. Ο εξωτερικός χώρος προσφέρεται για την ομορφότερη θέα του κέντρου της Αθήνας!