Public Coffee Days: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ σε μια εβδομάδα γεμάτη μοναδικά events και δώρα

Περίληψη: Οι Public Coffee Days είναι γεγονός! Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με μια εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις, προσφορές και πολλά δώρα!

Από την Δευτέρα 27/9 μέχρι την Παρασκευή 01/10 στις 16:00-20:00, αλλά και το Σάββατο 02/10 στις 11:00-15:00, σε περιμένουμε στα καταστήματα Public Golden Hall και Public Athens Metro Mall για να γιορτάσουμε μαζί την εβδομάδα καφέ.

Έλα στο κατάστημα, τράβηξε μια selfie ή μοιράσου μαζί μας το συναίσθημα που έχεις συνδέσει με τον καφέ και απόλαυσε τον αγαπημένο σου καφέ με εκτυπωμένη τη φωτογραφία ή το συναίσθημα που θα έχεις μοιραστεί μαζί μας!

Ταυτόχρονα, με την αγορά μιας μηχανής καφέ σού κάνουμε δώρο τον Φ.Π.Α. (ισχύει για αγορές από τα δύο συμμετέχοντα καταστήματα και online). Αν, βέβαια, σου αρέσει να είσαι πάντα προετοιμασμένος, κάνε από πριν μια έρευνα αγοράς και βρες τη μηχανή καφέ που θέλεις για να απολαμβάνεις τον καφέ στο σπίτι κάθε μέρα!

Τέλος, μην ξεχάσεις να μοιραστείς την selfie σου στα social media με το hastag #selfiecoffee για να μπεις αυτόματα στην κλήρωση για πλούσια δώρα!*😉Ποια είναι αυτά;

27092021 coffee days event - 1200x630 -02

  • Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P
  • Xiaomi E-Scooter Mi 3
  • Smartphone Poco X3 Pro 128GB
  • Siemens Αυτόματη Μηχανή Καφέ
  • Νespresso Vertuo Μηχανή Καφέ

Σε περιμένουμε!

*Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού.