Σεπτέμβριος στο Netflix / Τι νέο θα δούμε το υπόλοιπο του μήνα;

Περίληψη: Το Netflix έχει κάνει πολύ δυναμική εισαγωγή αυτό το φθινόπωρο και καθώς φαίνεται έτσι θα συνεχίσει. Για πάμε να δούμε τι έρχεται από τις 16/09 μέχρι τις 30/09!

Ο Σεπτέμβρης έχει μπει για τα καλά και το Netflix φρόντισε να μας προσφέρει νέες αφίξεις σε επικές ταινίες και σειρές. Από ότι βλέπουμε, έτσι σκοπεύει να συνεχίσει και τον υπόλοιπο μήνα. Ετοιμάσου λοιπόν για απεριόριστες ώρες χαλάρωσης με Netflix μέσα από το smartphone, το laptop ή τη smart tv σου. Για πάμε να δούμε πως συνεχίζεται ο μήνας!

Σειρές στο Netflix

Στις 16 Σεπτεμβρίου, έρχεται η 3η σεζόν του «Final Space» όπου ο Γκάρι με το πλήρωμα του προσπαθούν να επιβιώσουν από το Τελικό Σύμπαν και να αποφύγουν το Ινβίκτους. Επίσης θα κάνει την εμφάνιση της η 6η σεζόν του ριάλιτι «Nailed it» με τους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες που προσπαθούν να φτιάξουν γλυκά έργα τέχνης. 

Στις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται η 3η σεζόν που όλοι περιμένουμε, αυτή του «Sex Education». Στην 3η σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς, οι φήμες για το «σχολείο του σεξ» αρχίζουν να γίνονται γνωστές και ταυτόχρονα έχουμε την εισαγωγή ενός νέου διευθυντή που προσπαθεί να δαμάσει τους ατίθασους μαθητές. Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα θα έχουμε και μία καινούρια σειρά κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους το «Chicago Party Aunt», στο οποίο η Νταϊάν είναι μια ταραχοποιός με ταλέντο στην αποφυγή της ενηλικίωσης και αδυναμία στον ανιψιό της. Επίσης, η κορεάτικη δραματική σειρά «Squid Game» θα ξεκινήσει. Η υπόθεση της αφορά εκατοντάδες απένταρους παίκτες οι οποίοι δέχονται μια παράξενη πρόσκληση να συναγωνιστούν σε παιδικά παιχνίδια. Τους περιμένει και ένα δελεαστικό έπαθλο –τρομερά επικίνδυνο.

Video Duration
1:13


Στις 21 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η 2η σεζόν του ριάλιτι «Love on the Spectrum». Η σειρά επικεντρώνεται τους νεαρούς στο φάσμα του αυτισμού, στην εξερεύνηση του απρόβλεπτου κόσμου των ραντεβού η οποία μπορεί να είναι αρκετά πιο περίπλοκη.

Στις 22 Σεπτεμβρίου έρχεται ο 4ος τόμος από το «Dear White People», στο οποίο εν μέσω μίας πανδημίας στο μέλλον, η Σαμ αι ο Λάιονελ θυμούνται την τέλεια τελευταία τους χρονιά στο Γουίντσεστερ. Την ίδια μέρα, μία νέα σειρά ξεκινά, το «Jaguar», όπου στην Ισπανία του 1960 μία επιζώσα του Ολοκαυτώματος γίνεται πράκτορας σκοπεύοντας να πιάσει τους Ναζί που δραπέτευσαν από τη χώρα μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Στις 24 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα σειρά «Midnight Mass» όπου μία κοινότητα έρχεται αντιμέτωπη με διάφορα γεγονότα και τρομακτικούς οιωνούς από τη στιγμή που εμφανίζεται εκεί ένας ιερέας. Παράλληλα ξεκινά μία ακόμη νέα σειρά περιπέτειας, οι «Αδίστακτοι», στην οποία ο Μέντι, προκειμένου να πραστατέψει την οικογένεια του, μπλέκεται σε ένα φονικό πόλεμο μαζί με μία ομάδα έμπειρων ληστών.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, έρχεται μία πολύ χαριτωμένη σειρά για τους μικρούς μας φίλους, το «Έιντα Τουίστ, η Επιστήμονας». Η μικροσκοπική επιστήμονας Έιντα Τουίστ και οι δύο κολλητοί της θέτουν μεγάλα ερωτήματα και συνεργάζονται για να ανακαλύψουν την αλήθεια για τα πάντα!

Video Duration
0:58


Στις 29 Σεπτεμβρίου μία ακόμη καινούρια και πολλά υποσχόμενη σειρά κάνει την εμφάνιση της. Πρόκειται για το «Τhe Chestnut Man», στο οποίο μια κούκλα φτιαγμένη από κάστανα είναι το μόνο στοιχείο που έχουν δύο ντετέκτιβ, για να πιάσουν τον φονιά που συνδέεται με την εξαφάνιση του παιδιού μιας πολιτικού. Επιπρόσθετη σειρά την ίδια μέρα αποτελεί το ριάλιτι «Meateater» στο οποίο ο Στίβεν Ρινέλα επισκέπτεται τις πιο απομακρυσμένες περιοχές που υπάρχουν στον κόσμο και μας σερβίρει το κρέας που μόλις έχει πιάσει.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, υποδεχόμαστε τη σεζόν 2 του «Love 101». Στη δεύτερη σεζόν οι έφηβοι του ’90 βιώνουν για μία ακόμη φορά ερωτικές απογοητεύσεις και αμήχανες καταστάσεις.

Ταινίες & Ντοκιμαντέρ στο Netflix

Στις 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά το ντοκιμαντέρ «My heroes were cowboys». Τα Western ήταν η λατρεία του Ρόμπιν Γουίλτσαϊρ όταν ήταν παιδί. Τώρα ζει το όνειρό του, εκπαιδεύοντας τα άλογα που αγαπά για τη μεγάλη οθόνη.

Στις 17 Σεπτεμβρίου θα έρθει το «The Stronghold», μία αστυνομική ταινία γεμάτη δράση και περιπέτεια. Τρεις αστυνομικοί στη Μασσαλία ελπίζουν να ξεσκεπάσουν ένα κύκλωμα ναρκωτικών. Όμως, ένας πληροφοριοδότης ανατρέπει τα πάντα.

Video Duration
2:04


Στις 22 Σεπτεμβρίου έρχεται η «Intrusion». Η υπόθεση της αφορά μία πληγωμένη γυναίκα η οποία αρχίζει να αναζητά απαντήσεις μετά από μία μοιραία διάρρηξη που έγινε στο νέο σπίτι με τον άνδρα της. Αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι ο πραγματικός κίνδυνος τώρα ξεκινά. Μία ακόμη σειρά ντοκιμαντέρ που θα δούμε είναι το «Monsters Inside: The 24 faces of Billy Milligan». Στα τέλη του '70, ένας κατηγορούμενος κατά συρροή βιαστής ισχυρίζεται ότι έχει διαταραχή πολλαπλών προσωπικοτήτων και ξεκινά μια νομική οδύσσεια που καθηλώνει τις ΗΠΑ.

Στις 23 Σεπτεμβρίου θα έρθει μία ρομαντική και ξεκαρδιστική γαλλική κωμωδία, το «Friendzone». Ο ρομαντικός Τιμπό πιστεύει ότι φλερτάροντας την κολλητή του, η τύχη του θα αλλάξει. Όμως θα τα καταφέρει τελικά;

Στις 24 Σεπτεμβρίου έρχεται το «The Starling», όπου μία γυναίκ μετά από μία απώλεια προσπαθεί να στηριχθεί ξανά στα πόδια της και να προσαρμοστεί στη ζωή, αφού έρχεται αντιμέτωπη με ένα ατίθασο πουλί που κατέλαβε τον κήπο της. Επιπλέον, το ντοκιμαντέρ «Vendetta: Truth Lies and the Mafia» ξεκινά, και πρόκειται για την αληθινή ιστορία δύο "αντιμαφιόζων" της Σικελίας, οι οποίοι δικάστηκαν για εγκλήματα που διέπραξαν. Μία ταινία που θα έρθει για τα παιδιά είναι το «My Little Pony: Η Νέα Γενιά», στην οποία η Εκουέστρια είναι διχασμένη, όμως, μια πρόσχαρη ηρωίδα πιστεύει ότι τα Πόνι της Γης, οι Πήγασοι και οι Μονόκεροι πρέπει να είναι φίλοι.

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα δούμε τη ρομαντική ταινία: «Sounds Like Love», η οποίο είναι βασισμένη στα best seller μυθιστορήματα «Canciones y recuerdos» της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ. Την ίδια μέρα, επίσης, θα έρθει το «No one gets out alive», μία ιστορία τρόμου για ένα στοιχειωμένο σπίτι.

Stay tuned στο Public Blog και μάθε πρώτος τι νέο κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα!