Σεπτέμβριος στο Netflix / Τι θα δούμε τις επόμενες ημέρες;

Περίληψη: Το Netflix υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με νέο, εμπλουτισμένο περιεχόμενο για να ξεκινήσει... δυναμικά το φθινόπωρο. Τι έρχεται στις οθόνες μας;

Το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει, και όλοι ξεκινάμε ξανά, το καθημερινό μας πρόγραμμα. Προκειμένου, να μας μπει καλά ο νέος μήνας, το Netflix έχει φροντίσει να φέρει νέες κυκλοφορίες με πολύ δυνατό περιεχόμενο. Ετοιμάσου λοιπόν για ατέλειωτες ώρες στο Netflix μέσα από το smartphone, το laptop, ή την smart TV σου.

Στις 02.09 κάνει πρώτη φορά την εμφάνιση του η σειρά “Q-FORCE” στην οποία, ένας gay super κατάσκοπος μαζί με την LGBTQ ομάδα του προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους σε μία υπηρεσία που τους υποτιμά.  Ταυτόχρονα, η σειρά “Riverdale” θα παίξει το επεισόδιο 14 και θα συνεχίσει μέχρι να φτάσει στο τέλος της η φετινή σεζόν.  Την ίδια ημέρα θα παίξει και η ρομαντική ταινία “After life of the party”, στην οποία η Κάσι είναι party animal, μέχρι που πεθαίνει σε ατύχημα. Τώρα, αν θέλει να κερδίσει τα… φτερά της, πρέπει να επανορθώσει τα λάθη της στη Γη.

Video Duration
1:53

Στις 03.09 η δημοφιλής και πολυλατρεμένη σειρά “La Casa De Papel” έρχεται με το πρώτο part της 5ης season. Το δεύτερο part θα μας έρθει τον Δεκέμβριο. Όσον αφορά την υπόθεση, έχουμε μείνει με τη συμμορία να βρίσκεται μέσα στην Τράπεζα της Ισπανίας πάνω από 100 ώρες και τον professor να κινδυνεύει. Η κατάσταση συνεχίζει προς το χειρότερο, καθώς κάνει την εμφάνιση του ο στρατός. Ακόμη, για τις πιο μικρές ηλικίες, έρχεται το “Dive Club”, στο οποίο μία παρέα εφήβων καταδυτριών ερευνά μία σειρά από αινιγματικά ίχνη και μυστικά.

Στις 06.09 ξεκινά μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά ντοκιμαντέρ, το “Countdown Inspiration4 Mission to Space”. Η σειρά αυτή ακολουθεί από την εκπαίδευση μέχρι και την εκτόξευση, το πλήρωμα του Inspiration4 στην πρώτη αποστολή πολιτών στο διάστημα.

Στις 07.09 κάνει πρεμιέρα το “On the Verge” (“Γυναίκες σε Κρίση”) και η υπόθεση αφορά τέσσερις γυναίκες οι οποίες, στο προπανδημικό LA, περνώντας μία κρίση ηλικίας αποφασίζουν να εξερευνήσουν τη ζωή, τον έρωτα και την δουλειά τους. Επιπλέον, η γνωστή σειρά “Supergirl” θα συνεχίσει τα επόμενα επεισόδια της season 6.

Video Duration
2:36

Στις 08.09, θα συνεχίσει τη 2η season του, το “Into the Night” (“Μέσα στη Νύχτα”) στο οποίο, βρίσκοντας καταφύγιο βαθιά στη γη, οι επιβάτες έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από νέες περιπέτειες και δυσκολίες.

Στις 09.09, έρχεται το ντοκιμαντέρ "Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali". Το περιεχόμενο επικεντρώνεται γύρω από τη φιλία του Μάλκομ X και του Μοχάμεντ Άλι. Την ίδια ημερομηνία, θα προστεθεί επίσης το: “The women and the murderer” (“Οι γυναίκες και ο δολοφόνος”), ένα ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τη σύλληψη του κατά συρροή δολοφόνου Γκι Ζορζ, μέσα από τις προσπάθειες δύο γυναικών.

Στις 10.09 έρχεται η επική και final season της σειράς “Lucifer”. Ο Lucifer έχει καταφέρει να πάρει προαγωγή, θέλει όμως τη δουλειά; Παράλληλα, η Κλόι ετοιμάζεται να παραιτηθεί από ντετέκτιβ, καθώς και πολλές άλλες ανατροπές έρχονται στην τελευταία σεζόν. Επιπρόσθετα, θα ξεκινήσει το νέο ριάλιτι “Metal Shop Masters”, ένα διαγωνιστικό σόου μεταλλοτεχνιτών. Όσον αφορά το κομμάτι των ταινιών, θα υποδεχτούμε το “Kate”, μία πολύ δυνατή ταινία δράσης, στην οποία μία γυναίκα πριν το θάνατο της, έχει μόνο 24 ώρες για να πάρει εκδίκηση. Στα θρίλερ, θα προστεθεί το ανατριχιαστικό “Prey”.

Video Duration
2:35

Στις 14.09 έρχεται το ριάλιτι “The world’s most amazing vacation rentals”,στο οποίο τρεις ταξιδιώτες επισκέπτονται εξοχικά σε όλο τον κόσμο. Και τέλος, έρχεται η “You VS Wild: Out Cold”, μία ταινία για όλη την οικογένεια. H υπόθεση της είναι γύρω από τον Μπέαρ, ο οποίος παθαίνει αμνησία μετά από ένα αεροπορικό ατύχημα και παράλληλα καλείται να πάρει κάποιες αποφάσεις για να μπορέσει να σώσει τον πιλότο και να επιβιώσει.

Αυτές είναι οι πρώτες αφίξεις του Netflix για τον Σεπτέμβριο. Stay tuned στο Public Blog γιατί, από τις 15.09 και μετά, έρχονται ακόμα περισσότερες νέες κυκλοφορίες που σίγουρα σε ενδιαφέρουν!