Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings / Δες το trailer της νέας ταινίας του MCU

Περίληψη: Η νέα ταινία της Marvel, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, έρχεται το φθινόπωρο. Το trailer μόλις κυκλοφόρησε!

Η τέταρτη φάση του MCU ξεκίνησε με πολλές σειρές στο Disney+ ενώ μέσα στη χρονιά θα προβληθούν και οι πρώτες ταινίες. Μία από αυτές είναι το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, το οποίο θα εισάγει έναν εντελώς νέο χαρακτήρα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Η επερχόμενη ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου και η Marvel μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer.

Στα σχεδόν δύο λεπτά του trailer βλέπουμε ένα μέρος από το παρελθόν του Shang-Chi, τη σχέση του με τους γονείς του και τον ρόλο που έχουν παίξει τα 10 δαχτυλίδια στην ιστορία των προγόνων του. Στο βίντεο παίρνουμε επίσης μια πρώτη γεύση από τους ανταγωνιστές του Shang-Chi στη νέα ταινία. Αυτοί θα είναι ο Mandarin (πατέρας του Shang-Chi) και ο Abomination. Τα 10 δαχτυλίδια έχουν αλλάξει σχεδιασμό σε σχέση με τα κόμικς και στην ταινία έχουν την μορφή κρίκων, που ο πρωταγωνιστής φορά στα χέρια του.

Video Duration
1:59


Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία Marvel με πρωταγωνιστή ασιατικής καταγωγής. Στο ρόλο του Shang-Chi βρίσκεται ο Simu Liu. Ο Shang-Chi είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες και από μικρή ηλικία ο πατέρας του τον εκπαίδευε να γίνει δολοφόνος. Μεγαλώνοντας ο Shang-Shi αποφάσισε να εγκαταλείψει την οργάνωση του πατέρα του και να ξεφύγει στην Αμερική. Ακόμα και μακριά από την οικογένειά του όμως ο Shang-Chi θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Στην επερχόμενη ταινία Marvel θα δούμε επίσης τους Tony Leung, Awkwafina και Michelle Yeoh μεταξύ άλλων. Σκηνοθέτης του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings είναι ο Destin Daniel Cretton, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και παράγει τις ταινίες Short Term 12 (2013), The Glass Castle (2017) και Just Mercy (2019), όλες σε συνεργασία με την Brie Larson. Η νέα ταινία του Phase 4 του MCU θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και σε πολλές ακόμα χώρες ανά τον κόσμο. Πριν από τη νέα ταινία Shang-Chi, το κινηματογραφικό μέρος του Phase 4 θα ξεκινήσει με την προβολή της ταινίας Black Widow τον Ιούλιο.