Stranger Things: Η 4η σεζόν που θα σε καθηλώσει έρχεται το 2022!

Περίληψη: Το Stranger Things ξαναχτυπά! Με το νέο teaser trailer μεγαλώνει την αναμονή μας για τον νέο κύκλο...

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix, Stranger Things, επιστρέφει μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν! Το νέο teaser trailer της 4ης σεζόν που βγήκε στη δημοσιότητα κάνει - σε μόλις 30 δευτερόλεπτα - μια αναδρομή στους προηγούμενους κύκλους και αφήνει τα νέα πλάνα...για το τέλος! 

Η ιστορία των τεσσάρων 12χρονων που γίνονται μάρτυρες πειραμάτων σε παραφυσικά και υπερφυσικά φαινόμενα ενός κοντινού εργαστηρίου, έχει βρει εκατομμύρια οπαδούς. Η ιστορία εξελίσσεται με την ψυχοκινητική κοπέλαEleven, που διαφεύγει από το εργαστήριο με σκοπό να βοηθήσει του φίλους της και κάπως έτσι η ανυπομονησία για τα νέα επεισόδια της 4ης σεζόν και τη συνέχεια της πλοκής, χτυπάει κόκκινο!

Video Duration
0:31


Στο 3ο teaser για την νέα σεζόν βλέπουμε την Eleven, με νέο look, να είναι αιχμάλωτη από πράκτορες, τον Hopper να επιστρέφει...και να οπλοφορεί και ένα μυστηριώδες ρολόι. Η υπόλοιπη παρέα του Hawkins φαίνεται να κάνει μια ανακάλυψη σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και στο τέλος υπάρχουν πλάνα που χαρακτηρίζουν τη σειρά όπως βόλτες με τα ποδήλατα, το παρελθόν της Eleven και η νοσταλγία των 80s. Το trailer μας αφήνει πολλά ερωτηματικά για την πορεία του κύκλου αφού μετράμε μερικές απουσίες βασικών προσώπων χωρίς να ξέρουμε αν οφείλονται στο πολύ σύντομο teaser ή σε κάτι άλλο!

Μετά από 2 χρόνια αναμονής από το τελευταίο επεισόδιο, υπάρχει τουλάχιστον η ελπίδα ότι νέα πλάνα από την πολυαγαπημένη σειρά Stranger Things, προβλέπεται να δούμε εντός του 2022. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αλλά η αναμονή αξίζει καθώς όλα δείχνουν ότι αυτός ο κύκλος θα είναι πιο σκοτεινός και έντονος από ποτέ...