Valentine’s Day: Επιτραπέζια για ζευγάρια πώς θα τα κερδίσεις

Περίληψη: Μια διαφορετική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει επιτραπέζια παιχνίδια για ζευγάρια και απίστευτες στιγμές γέλιου!

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και εσύ, μην κρυβόμαστε, την έχεις ήδη σκεφτεί! Λουλούδια, αρκουδάκια, σοκολατάκια, όμορφη ατμόσφαιρα με κεριά, ρομαντικές ταινίες... τα έχουμε ξαναδεί! Φέτος είναι η χρονιά να κάνεις την αλλαγή και να έρθεις πραγματικά κοντά με τον αγαπημένο σου για μια ημέρα που θα σας μείνει αξέχαστη. Αν δεν έχεις ακόμα σκεφτεί τον τρόπο εμείς είμαστε εδώ για να σου οργανώσουμε την απόλυτη ημέρα και να γεμίσουμε την ατμόσφαιρα με καρδούλες, γέλια και ατάκες που θα θυμάστε για πάντα!

Αφού λοιπόν, μετράμε αντίστροφα και το έχεις πάρει απόφαση ότι δεν θέλεις να ακολουθήσεις το παραδοσιακό μοντέλο του Αγίου Βαλεντίνου με το καθιερωμένο δείπνο, το κλασικό δώρο κόσμημα και ό,τι αναφέραμε παραπάνω, κάνε εσύ την έκπληξη στο άλλο σου μισό με το πιο ιδιαίτερο δώρο που θα δώσει άλλη αίσθηση σε όλη τη βραδιά!

Τα παιχνίδια που παίζονται με 2 για δώρο Αγίου Βαλεντίνου τα έχεις σκεφτεί ποτέ; Και μιλάμε φυσικά για τα επιτραπέζια παιχνίδια που γράφουν απ’ έξω 2+ και δεν εννοούν την ηλικία!

Ας ξεκινήσουμε από τα κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια που είναι safe λύση και σίγουρα θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Το επιτραπέζιο παιχνίδι Jenga είναι μια καλή επιλογή αν θέλεις να δείξεις στον άνθρωπο σου πόσο συγκεντρωμένος μπορείς να είσαι όταν κυνηγάς... τη νίκη! Αλλά φανερά επηρεασμένοι και από τη διάσημη σειρά του Netflix, θα σου προτείναμε και το επιτραπέζιο παιχνίδι Το Γκαμπί Της Βασίλισσας στο οποίο θα έρθεις πιο κοντά με το ζευγάρι σου αφού θα είστε στην ίδια ομάδα με ανταγωνιστή σας την σκακιέρα! Αν θέλετε να κερδίσετε το παιχνίδι αρκεί να έχετε καλή συνεννόηση, ομαδικό πνεύμα και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας όπως η Beth.

Για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα η αλήθεια είναι πως «στους δύο ο τρίτος δεν χωρεί» αλλά αν μιλάμε για ένα φιλικό ζευγάρι που λατρεύει εξίσου τα επιτραπέζια, γιατί όχι; Μια καλή ιδέα για επιτραπέζιο παιχνίδι άνω των 2 ατόμων θα μπορούσε να είναι το Taboo. Καλή συνεργασία με την ομάδα σου, inside αστεία για να βρείτε τη λέξη και η νίκη είναι στο «τσεπάκι» σας! Ίσως εκπλαγείτε κιόλας με την ικανότητά σας να συνεννοείστε με λίγες λέξεις ή και με τα μάτια, το παιχνίδι θα βγει σίγουρα σε καλό. Ακόμα, το Pictionary Air είναι ένα παιχνίδι που θα σας εκπλήξει με το πόσο διασκεδαστικό αλλά και δύσκολο μπορεί να είναι. Σχεδίασε στον αέρα όσο πιο καλά γίνεται ώστε να καταλάβουν οι άλλοι παίκτες τι έχεις στο μυαλό σου! Οι υπόλοιποι θα σε παρακολουθούν μέσα από τη smart συσκευή που θα φαίνεται το σκίτσο που κατάφερες να ζωγραφίσεις κουνώντας απλά έναν μαρκαδόρο στον αέρα.

Το κλίμα της ημέρας όμως τη σηκώνει την πιο «πικάντικη» επιλογή επιτραπέζιου παιχνιδιού. Τι ακριβώς εννοούμε; Προειδοποιούμε οι παρακάτω προτάσεις μας προϋποθέτουν περισσότερη οικειότητα ή θέληση να σπάσει ο πάγος μεταξύ του ζευγαριού.

Ποιος θα είναι το «αφεντικό» και ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες μαύρες κάρτες, δηλαδή θα έχει δώσει τις πιο αστείες και κουλές απαντήσεις; Ο νικητής του Talk to the Hand θα πάρει τα συγχαρητήρια μας για την φαντασία του! Τη λέξη φαντασία κράτησέ την γιατί θα τη χρειαστείς και για το επιτραπέζιο Σκιτσογραφίες. Αν δεν έχεις καμία απολύτως ιδέα με το σχέδιο αυτό το παιχνίδι φτιάχτηκε για εσένα. Εσύ θα νομίζεις ότι έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου και ότι το καλλιτεχνικό σου ταλέντο ξεχειλίζει και οι φίλοι σου δεν θα μπορούν να κρατήσουν τα γέλια τους μέχρι που θα δεις και εσύ ότι κάτι έχει πάει πολύ στραβά...! Για άνω των 18 ετών μην ξεχνιόμαστε!

Μπήκαμε στο mood, εξακολουθούμε να μιλάμε για επιτραπέζια μόνο για ενηλίκους και συνεχίζουμε με το 5 Seconds. Είσαι έτοιμος να ζήσεις τα 5 πιο ντροπιαστικά δευτερόλεπτα της ζωής σου; Τρεις απαντήσεις αρκούν για να κοκκινήσεις ολόκληρος από το άγχος του τι θα ξεστομίσεις τόσο γρήγορα που θα πρέπει να σκεφτείς. Άσε τις ντροπές, εδώ παίζουμε! Γιατί να ντραπείς άλλωστε όταν το επιτραπέζιο τα λέει όλα... από μόνο του; Το επιτραπέζιο Shit Happens θα σε βάλει στην πιο άβολη θέση να βάλεις σε σειρά άσχημα γεγονότα. Αληθινά διλήμματα, όχι αστεία! Σαν αυτό το δίλημμα που βιώνουμε και εμείς γιατί δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν προτιμάμε τη βασική version από την Shit Happens - 50 Shades Of Shit. Σαν τίτλος η special edition παίρνει προβάδισμα αλλά το ιδανικό είναι να αποκτήσεις και τα δύο επιτραπέζια αφού μπορούν να συνδυαστούν και να έρθεις αντιμέτωπος με ακραία διλήμματα! Στις 10 ταξινομημένες κάρτες είσαι ο νικητής, αφού βέβαια εγκριθούν από τον δείκτη μιζέριας του παιχνιδιού, τίποτα δεν είναι στην τύχη.

Κάπως έτσι ονειρευόμαστε εμείς την ιδανική ημέρα των ερωτευμένων. Γέλιο μέχρι δακρύων, αστείες στιγμές με τον αγαπημένο σου και καταστάσεις χωρίς ταμπού και ντροπές. Καλή και η «παράδοση» αλλά ορισμένες φορές οι πιο χαλαρές στιγμές είναι ανεκτίμητες. Ελπίζουμε να σου δώσαμε αρκετές ιδέες και για δώρο αλλά και για το πως θα περάσεις αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα ακόμα και αν συνήθιζες μέχρι τώρα να είσαι «αρνητής» του Αγίου Βαλεντίνου. Αν παρόλα αυτά, έχεις ήδη σκεφτεί κάποιο άλλο επιτραπέζιο από το Public.gr που θα «ανάψει τα αίματα» περιμένουμε να ακούσουμε και τη δική σου πρόταση για να το βάλουμε και εμείς στη λίστα μας!

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να διαβάζεις πρώτος ξεχωριστές ιδέες που θα ομορφαίνουν την καθημερινότητά σου!

Διαγωνισμός για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Το Public χαρίζει σε 3 τυχερούς επιτραπέζια παιχνίδια για να μπουν στο κλίμα του «παιχνιδιάρικου» Αγίου Βαλεντίνου! Διεκδίκησε ένα από τα 3 επιτραπέζια Talk to the Hand, Σκιτσογραφίες & 5 Seconds μέχρι τις 15/02/22 συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής και ζήσε το και εσύ…. αλλιώς! Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση.

Καλή επιτυχία & καλή διασκέδαση!

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές ενημερώθηκαν