Το θρυλικό cast του Harry Potter επιστρέφει μετά από 20 χρόνια!

Περίληψη: Το cast του Harry Potter κάνει reunion μετά από 20 χρόνια με ένα επεισόδιο… special στο HBO Max!

Ο Harry Potter έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές! Κάθε αναγνώστης που σέβεται τον εαυτό του έχει διαβάσει έστω ένα από τα βιβλία του και κάθε movie lover έχει δει τουλάχιστον μια από τις… μαγικές ταινίες του! Ο παιδικός μας ήρωας επιστρέφει μετά από 20 χρόνια και εμείς νιώθουμε αυτό το παιδικό σκίρτημα που νιώσαμε όταν πρωτοαντικρίσαμε τον αγαπημένο μας μικρό μάγο! 

Το HBO Max κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Harry Potter που θα κάνει πρεμιέρα 1η Ιανουαρίου 2022 με το επεισόδιο «20η επέτειος του Harry Potter: Επιστροφή στο Hogwarts». Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει τους πρωταγωνιστές -και φίλους- Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson να συζητούν σε μια αίθουσα του Gryffindor. Μόνο στην ιδέα αυτού του reunion, ο ενθουσιασμός μας… δεν περιγράφεται!

Η επιστροφή γίνεται προς τιμήν της 20ης επετείου της σειράς ταινιών. Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2001 και ήταν η «Harry Potter and the Philosopher's Stone». Από τότε έχουν προστεθεί άλλες 7 ταινίες και έχουν αφήσει το όνομα «Harry Potter» στην ιστορία. «Η special αναδρομή θα στηρίζεται σε μια ιστορία με 'από καρδιάς' συνεντεύξεις και συνομιλίες με τους ηθοποιούς, και οι fans θα ζήσουν το μαγικό ταξίδι ενός από τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών» ανέφερε το HBO Max.

Video Duration
0:51

Η «20η επέτειος του Harry Potter: Επιστροφή στο Hogwarts» θα περιλαμβάνει τα μεγάλα «αστέρια» των ταινιών και επίσης - σύμφωνα με το δελτίο τύπου - τους Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis και Evanna Lynch.

Έκπληξη αποτελεί η απουσία της συνέντευξης της συγγραφέας της εμβληματικής σειράς, J.K. Rowling, η οποία δεν θα περιλαμβάνεται στο επεισόδιο λόγω των σχολίων της κατά των trans ατόμων, τα οποία έχουν καταδικαστεί από το cast. Έτσι, η συνέντευξή της θα κρατηθεί σε υλικό αρχείου για τις ταινίες. 

Στο σύντομο trailer που κυκλοφόρησε η HBO Max καταφέραμε να διακρίνουμε τους Coltrane (Hagrid) και Lewis (Neville Longbottom) αλλά όχι τον Radcliffe, την Watson ή τον Grint. Μένει τώρα να δούμε τι μας επιφυλάσσει το επεισόδιο, το οποίο είναι παραγωγή της Warner Bros. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ανυπομονησία μας για αυτό το special reunion έχει «βαρέσει κόκκινο»!