Τι θα δούμε μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στο Netflix;

Περίληψη: Η εισαγωγή νέου και πολύ δυναμικού περιεχομένου στο Netflix συνεχίζεται. Ετοιμάσου να λιώσεις σε σειρές και ταινίες!

To Netflix συνεχίζει και τον υπόλοιπο Οκτώβριο να εμπλουτίζει την πλατφόρμα με ακαταμάχητες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Ετοιμάσαμε λοιπόν μία λίστα με τις βασικές προσθήκες, για να μάθεις τι καινούριο έρχεται από τις 16 του μήνα και έπειτα. Ενημερώσου, βάλε στη λίστα σου ό,τι ξεχωρίζεις, πάρε κουβέρτα, άνοιξε το Netflix στην τηλεόραση, το κινητό ή το tablet σου και λιώσε στο streaming!

Σειρές

Στις 22/10 περιμένουμε πολλές προσθήκες σε σειρές. Το «Locke & Key», η σειρά μαγικού μυστηρίου από comic των Τζο Χιλ και Γκαμπριέλ Ροντρίγκεζ επιστρέφει για μία 2η δυναμική σεζόν. Ακόμη, θα ξεκινήσει το «Inside Job». Το περιεχόμενο της σειράς αφορά τους υπαλλήλους του τμήματος εσωτερικών συνωμοσιών. Για αυτούς οι συνωμοσίες δε μένουν στη θεωρία και η συγκάλυψή τους είναι μία ταλαιπωρία. Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει και η σειρά «Adventure Beast: Ο Περίεργος Κόσμος των Ζώων», στην οποία ο ειδικός άγριας ζωής Μπράντλεϊ Τρέβορ Γκριβ γυρίζει τον κόσμο και ζει περιπέτειες. Το «Dynasty» θα επιστρέψει με μία πολύ σκανδαλώδη 4η σεζόν, η οποία περιλαμβάνει ένα γάμο, μία κηδεία και ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Video Duration
2:40


Στις 29/10, θα δούμε την 2η σεζόν του «Mythomaniac», στο οποίο η Ελβιρά προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την οικογένειά της καθώς η αλήθεια για τον Λορέντζο αποκαλύπτεται. Επίσης, θα ξεκινήσει η δραματική σειρά «Colin in Black & White», η οποία σκιαγραφεί τα σχολικά χρόνια του Κόλιν Κάπερνικ και τις εμπειρίες που τον ώθησαν να γίνει ακτιβιστής. Τέλος, θα δούμε και την 1η σεζόν του «The Time It Takes», στην οποία η Λίνα μετακομίζει, ψάχνει δουλειά και δοκιμάζει νέα πράγματα… στην προσπάθεια της να ξεχάσει την πρώτη της αγάπη. 

Ταινίες

Στις 20/10 έρχεται η ταινία «Stuck Together», η οποία αναφέρεται στην περίοδο της πανδημίας. Το Παρίσι μπαίνει σε καραντίνα και οι ιδιαίτεροι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας πρέπει να συνηθίσουν μια νέα ζωή. Στις 27/10 θα δούμε το «Hypnotic», στο οποίο η Τζεν ζητά βοήθεια από έναν μυστηριώδη υπνοθεραπευτή και παρασύρεται σε ένα μοιραίο ψυχολογικό παιχνίδι. Επιπρόσθετα, θα δούμε και το «Nobody Sleeps in the Woods Tonight Part 2». Αυτό είναι το sequel της ταινίας τρόμου του 2020 και μας παρουσιάζει νέες ανατριχίλες.

Video Duration
2:28


Στις 29/10 θα δούμε το prequel του «Army of The Dead», «Army of Thieves», στο οποίο μία γυναίκα στρατολογεί έναν τραπεζικό ταμία για να τη βοηθήσει σε μία ληστεία. Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει επίσης το «Dear Mother». Η υπόθεση αφορά τον Ζαν-Λουί που όταν σταματά η καρδιά του, πρέπει να αντιμετωπίσει οιδιπόδεια ζητήματα.

Ντοκιμαντέρ

Στις 20/10 θα προστεθεί στο Netflix το «Found», ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με τρία κορίτσια που είναι υιοθετημένες από διαφορετικές αμερικανικές οικογένειες και μόλις μαθαίνουν ότι είναι ξαδέλφες, αποφασίζουν να πάνε στην Κίνα να γνωρίσουν τους βιολογικούς τους γονείς. Στις 22 και 29/10 θα έρθουν τα επεισόδια του «Roaring Twenties». Σε αυτό το ντοκιμαντέρ με φόντο το Όστιν που βρίσκεται στο Τέξας, οι 20χρονοι συμμετέχοντες βιώνουν τον έρωτα, τη φιλία και τη μοναδική περιπέτεια της ενήλικης ζωής.

Video Duration
2:33


Παιδικές ταινίες και σειρές

Στις 19/10, προστίθεται η 3η σεζόν της σειράς «Gabby’s Dollhouse». Η Γκάμπι που αγαπά τα γατάκια και την αγαπάνε κι αυτά θα μπει σε νέες περιπέτειες μαζί με τον βοηθό της Πάντι Πατούσα. Στις 21/10, το «Toot-Toot Κόρι το Αυτοκινητάκι» θα συνεχίσει με την 6η σεζόν. Το αξιαγάπητο αυτοκινητάκι Κάρι Ρόδα θα μπει σε καινούριες διασκεδαστικές περιπέτειες. Στις 22/10 ξεκινά η σειρά «Maya and the Three». Η ιστορία της σειράς περιστρέφεται γύρω από μία πριγκίπισσα-μαχήτρια, η οποία αναλαμβάνει να εκπληρώσει μία αρχαία προφητεία και να σώσει την ανθρωπότητα από τους θεούς του κάτω κόσμου.

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις πάντα ό,τι νέο παίζει στο Netflix!