Τι θα δούμε τον Νοέμβριο στο Netflix;

Περίληψη: Οι επιλογές σου για τον Νοέμβριο πολλές και δυνατές, με το «The Irishman» του Martin Scorsese να ξεχωρίζει!

Ο Νοέμβριος προβλέπεται να είναι μήνας... Netflix! Στη γνωστή streaming πλατφόρμα θα υπάρξουν προσθήκες αλλά και σημαντικές απώλειες. Αυτό που ωστόσο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του επόμενου μήνα είναι οι πρεμιέρες παραγωγών της ίδιας της υπηρεσίας. Εμείς κάναμε το χρέος μας και από τις εκατοντάδες ώρες περιεχομένου, ξεχωρίσαμε τα καλύτερα! 

Video Duration
2:31

The Crown Season 3

Μετά από αναμονή δύο χρόνων, η νέα σεζόν του The Crown είναι επιτέλους εδώ! Για την ακρίβεια, θα είναι εδώ στις 17 Νοέμβρη. Η Claire Foy δίνει τα σκήπτρα στην Olivia Colman, η οποία αναλαμβάνει τώρα να παραστήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα ακολουθήσει τη βασίλισσα της Αγγλίας κατά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970.

The End of the F***ing World Season 2

Άλλη μια βρετανική σειρά για την οποία χρειάστηκε να περιμένουμε σχεδόν δύο χρόνια μέχρι να δούμε νέα επεισόδια! Ο δεύτερος κύκλος λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το τρελό road trip του James και της Alyssa. Στα νέα επεισόδια θα βρεθούν να καταδιώκονται από μια γυναίκα που ψάχνει εκδίκηση. Ο δεύτερος κύκλος του The End of the F***ing World θα γίνει διαθέσιμος στις 5 Νοεμβρίου

Video Duration
2:35

The Irishman

Ίσως η σημαντικότερη πρεμιέρα αυτού του μήνα! Στις 27 Νοεμβρίου έρχεται στις οθόνες μας η νέα ταινία του Martin Scorsese, η οποία βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Charles Brandt «I Heard You Paint Houses». Η ταινία ακολουθεί τον Frank -The Irishman- Sheeran, που από οδηγός φορτηγού γίνεται εκτελεστής και μπλέκει με μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα του υποκόσμου. Το εντυπωσιακό καστ αποτελείται από τους Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci και οι πρώτες εντυπώσεις των κριτικών κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα έργα της καριέρας του Martin Scorsese.

Οι σημαντικές προσθήκες δεν τελειώνουν εδώ! Το Netflix θα γεμίσει και από γιορτινό περιεχόμενο, καθώς μέσα στον μήνα θα προστεθούν τα «Let It Snow», «The Knight Before Christmas», και «The Great British Baking Show: Holidays Season 2». Αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς είναι το «Holiday in the Wild» με τους Rob Lowe και Kristin Davis.

Προετοιμάσου, λοιπόν, για έναν μήνα χωρίς εξόδους. Μείνε μέσα, παρέα με το laptop ή τη smart TV σου και «λιώσε» με τις νέες ταινίες και σειρές που έρχονται πολύ-πολύ σύντομα!