Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix;

Περίληψη: Έρχεται ο Οκτώβριος και μαζί του έρχεται καινούργιο περιεχόμενο στο Netflix! Πάμε να δούμε τι καινούριο μας επιφυλάσσει το πρώτο μισό του νέου μήνα.

Μπαίνει ο Οκτώβριος λοιπόν, η δροσούλα ξεκινά και τα πρωτοβρόχια κάνουν την εμφάνιση τους. Παράλληλα, το Netflix φροντίζει να μας βάλει για τα καλά σε φθινοπωρινό mood φέρνοντας νέο περιεχόμενο το οποίο τιμά για τα καλά τον μήνα του τρόμου, αλλά φυσικά χωρίς να περιορίζεται μόνο σε αυτό. Ας δούμε τι νέο θα περιλαμβάνεται στο Netflix app για να δεις στην τηλεόραση, το tablet ή το smartphone σου.

Σειρές

Την πρώτη μέρα του Οκτώβρη το Netflix θα μας φέρει αρχικά και τις 9 σεζόν του «Seinfeld». Την ίδια μέρα θα δούμε και το «Maid», μία σειρά μίας σεζόν που αφορά μία μητέρα νέας ηλικίας η οποία καταφέρνει να ξεφύγει από μία κακοποιητική σχέση και για να τα βγάλει πέρα και να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στο παιδί της βρίσκει δουλειά ως καθαρίστρια

Στις 4/10, θα επιστρέψει η 4η σεζόν του «On My Block», στο οποίο μετά από 2 χρόνια που χώρισαν τους δρόμους τους οι Ρούμπι, Τζαμάλ, Μονσέ και Σιβάρ έρχονται αντιμέτωποι με νέες απειλές και τελικά πρέπει να αποφασίσουν αν είναι πραγματική η φιλία τους. Στις 07/10 θα ξεκινήσει η πολύ ενδιαφέρουσα σειρά μίας σεζόν «The Billion Dollar Code», η οποία μας ταξιδεύει στο Βερολίνο του ’90, όπου ένας καλλιτέχνης και ένας χάκερ δημιουργούν μία εφεύρεση. Μετά από χρόνια, τρέχουν τη Google στα δικαστήρια για μία πατέντα. 

Video Duration
2:19

Στις 08/10 θα έρθουν δύο σειρές, η 1η σεζόν του «Pretty Smart» και η 3η σεζόν του «Family Business». Στην πρώτη έχουμε την Τσέλσι, ένα διαβαστερό κορίτσι που ανακαλύπτει πολλά για την ευτυχία, όταν μετακομίζει με την αδερφή της και τους τρεις συγκατοίκους της. Στο «Family Business», Οι Αζάν που είναι αιχμάλωτοι σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι πρέπει να αντιμετωπίσουν κάποιους ευέξαπτους απαγωγείς, ένα νέο προϊόν και ένα τρομερό οικογενειακό μυστικό. 

Στις 14/10, θα ξεκινήσει η 2η σεζόν του «Another Life». Η Νίκο και το πλήρωμά της γίνονται μάρτυρες του αφανισμού ενός πλανήτη. Πώς θα διαπραγματευτούν με τόσο βάναυσους εξωγήινους; Στις 15/10, θα ξεκινήσει η 3η σεζόν του «You» που όλοι περιμένουμε. Ο Τζο και η Λοβ, καταλήγουν παντρεμένοι με παιδί και προσπαθούν να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή. Όμως οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.

Ταινίες

Την Οκτωβρίου το Netflix θα μας φέρει κάποιες κλασικές συναρπαστικές ταινιάρες, όπως το «It», το «Mad Max: Fury Road», το «No Country for Old Men» και το «Ride Along 2». Επιπλέον, θα κάνουν πρεμιέρα το «The Guilty» και το «Diana: The Musical». Στην πρώτη έχουμε έναν αστυνομικό που υποβιβάζεται σε θέση χειριστή κέντρου έκτακτης ανάγκης και παλεύει να σώσει μια γυναίκα που προκαλεί σε μια μέρα τρομακτικές αποκαλύψεις, και η δεύτερη είναι ένα μιούζικαλ που επικεντρώνεται στην λαμπερή και καταστροφική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. 

Στις 05/10, θα δούμε το «Escape the Undertaker». Πρόκειται για μία διαδραστική ταινία με θέμα το WWE. Μπορεί η New Day να γλιτώσει από τις εκπλήξεις στην τρομακτική έπαυλη του Αντερτέικερ; Εσείς αποφασίζετε.

Video Duration
2:15

Στις 06/10 ξεκινά το «There’s Someone Inside Your House», στο οποίο η Μακάνι και οι φίλοι της στο λύκειο Όσμπορν προσπαθούν να εντοπίσουν και να σταματήσουν έναν μασκοφόρο φονιά που αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά των μαθητών.

Στις 08/10 θα δούμε το «Grudge», μία ταινία μυστηρίου, και το «My Brother, My Sister». Με εντολή της διαθήκης του πατέρα τους, τα αδέλφια Νικ και Τέσλα και τα παιδιά της Τέσλα συγκατοικούν και πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Στις 13/10 το «Fever Dream» αφορά τη φορτισμένη σχέση μεταξύ δύο νεαρών μαμάδων, η μία επισκέπτρια και η άλλη ντόπια. Στις 14/10 θα δούμε το «One Night in Paris», όπου αγαπημένοι σταρ του σταντ απ ανεβαίνουν ξανά στις σκηνές των πιο γνωστών κωμικών κλαμπ του Παρισιού. Στις 15/10 θα κάνει πρεμιέρα το «The Trip» και το «The Four of Us».

Ντοκιμαντέρ

Την 1/10 έρχεται το ντοκιμαντέρ «A Sinister Sect: Colonia Dignidad». Πρόκειται για μια αποικία Γερμανών χριστιανών με έναν χαρισματικό και χειριστικό ηγέτη που εγκαθίσταται στη Χιλή και συμβάλλει καθοριστικά στην επιβολή της δικτατορίας.

Video Duration
2:08

Στις 06/10 θα δούμε το «Bad Sport» το οποίο μελετά τα αληθινό και τον αθλητισμό. Τώρα στις 12/10 θα παρακολουθήσουμε πολλά. Ξεκινάμε με το «Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano», στο οποίο θα παρακολουθήσετε πώς δημιουργήθηκε το μιούζικαλ του Νάτσο Κάνο. Μετά έρχεται το «The Movies That Made Us: Season 3» όπου ειδικοί του χώρου αποκαλύπτουν ιστορίες από τις αγαπημένες σας ταινίες σε μια αστεία, διαφωτιστική σειρά ντοκιμαντέρ. Τέλος, θα ξεκινήσει και το επίκαιρο ντοκιμαντέρ «Convergence: Courage in a Crisis», όπου αφορά την επιδείνωση των προβλημάτων σε όλο τον κόσμο λόγω του COVID-19, και τους αφανείς ήρωες από όλα τα κοινωνικά στρώματα παρέχουν βοήθεια για ένα καλύτερο μέλλον.

Παιδικές ταινίες και σειρές

Η πρώτη μέρα του Οκτώβρη, θα ξεκινήσει με την χαριτωμένη σειρά «Scaredy Cats», στην οποία η Γουίλα Γουόρντ κλείνει τα 12 και λαμβάνει ένα γα-τέλειο δώρο που ξεκλειδώνει έναν κόσμο μαγείας. Στις 08/10 θα ξεκινήσει η πρώτη σεζόν του «A Tale Dark & Grimm» που πρόκειται για τον Χάνσελ και την Γκρέτελ που οδηγούνται σε οκτώ άλλα παραμύθια γραμμένα ή εμπνευσμένα από τους Γκριμ. Ακόμη, την ίδια μέρα θα ξεκινήσει και η ταινία «Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle» όπου ο Κόκο μεγαλώνει στη ζούγκλα με ένα μοναχικό Ζαρούντ και γνωρίζει τους Ας και Πίκατσου, και έτσι ανακαλύπτει τον κόσμο των ανθρώπων.

Στις 11/10, θα έρθει η 2η σεζόν του «The Baby-Sitters Club: Season 2», όπου το ΚΜΣ ξαναπιάνει δουλειά και ζει μια ακόμη σεζόν αλλαγών μαζί με 2 νέα συναρπαστικά μέλη. Στις 12/10 θα ξεκινήσει η 5η σεζόν του αγαπημένου «Mighty Express», με τα τρένα του Mighty Express να ζουν μαζί συναρπαστικές υπεραποστολές. Στις 15/10 θα δούμε το «Karma’s World» για την ταλαντούχα μαθήτρια Κάρμα που κάνει ραπ όνειρα και αντιμετωπίζει στιχουργικές μηχανορραφίες.

Stay Tuned στο Public Blog για να μάθεις τι θα παίξει το επόμενο μισό του Οκτωβρίου!