Vinyl 4 All Νοεμβρίου: 4 επικοί δίσκοι σε τιμή-έκπληξη!

Περίληψη: Για όλο τον Νοέμβριο 4 μοναδικοί δίσκοι μπορούν να γίνουν δικοί σου στην καθιερωμένη πλέον τιμή των €14,99!

Το Public αγαπάει κάθε είδος μουσικής - αλλά έχει ξεχωριστή αδυναμία στο βινύλιο. Ο Νοέμβριος, λοιπόν, έχει το δικό του Vinyl 4 All, που σημαίνει πως τέσσερις σημαντικοί δίσκοι θα γίνουν δικοί σου σε τιμή που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στην αγορά. Ξεκινάμε;

Moon Safari – Air

Το ντεμπούτο του γαλλικού ντουέτου «Air» παραμένει, ακόμα και σήμερα, το πιο επιτυχημένο τους άλμπουμ. Η ηλεκτρονική μουσική υπήρχε αρκετά χρόνια πριν, αλλά το Moon Safari οδήγησε τον ήχο της σε διαφορετικά μονοπάτια. Σήμερα, 21 χρόνια μετά, αγαπιέται ακόμα περισσότερο από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, το 1998! 

Talking Heads – 77

Άλλο ένα θριαμβευτικό ντεμπούτο στη λίστα μας, αυτό των Talking Heads. Ο δίσκος «Talking Heads: 77» ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε, όπως είναι προφανές, το 1977. Σίγουρα ξέρεις το «Psycho Killer», που παίζει σχεδόν σε κάθε πάρτυ, αλλά ο διπλός αυτός δίσκος περιλαμβάνει 10 ακόμα ξεχωριστά κομμάτια - σε στίχους και ρυθμό. Ακόμα και σήμερα συγκαταλέγεται στο top 10 της alternative rock μουσικής! 

The Budos Band – Burnt Offering

Οι «The Budos Band» έγιναν γνωστοί κοινό με την afro-soul ορχηστική μουσική τους. Έπειτα από τρεις πολύ επιτυχημένους δίσκους, με το «Burnt Offering» έκαναν μια σημαντική στροφή προς τo metal. Αντλώντας έμπνευση από τις πρώτες «μεταλλικές» μπάντες των 60s και των 70s, χάρισαν στον ήχο τους soul στοιχεία, καταφέρνοντας να κρατήσουν αναλλοίωτο τον funk χαρακτήρα της μπάντας! 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη Στη Μεσόγειο

Από την ελληνική μουσική σκηνή, ο δίσκος που ξεχωρίσαμε είναι το «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη Στη Μεσόγειο» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο δίσκος αυτός είναι από τους σημαντικότερους στην δισκογραφία του καλλιτέχνη, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Σε αυτό το άλμπουμ ερμηνεύει στα ελληνικά βετεράνους μουσικούς όπως οι Adamo, Christophe, Branduardi και πολλοί ακόμα.

Όποιο είδος μουσικής κι αν προτιμάς, στο Public θα βρεις τον βινύλιο που να σε αντιπροσωπεύει. Και για όλο τον Νοέμβριο, οι 4 μοναδικοί δίσκοι που συμμετέχουν στο Vinyl 4 All, μπορούν να γίνουν δικοί σου στην καθιερωμένη πλέον τιμή των €14,99!