Το “What If…?” της Marvel κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου

Περίληψη: Η επόμενη τηλεοπτική σειρά της Marvel είναι το “What If…?”. Το νέο show θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο και θα εξερευνήσει τις άπειρες πιθανότητες του multiverse της Marvel.

Με το “Loki” να ολοκληρώνει σύντομα την πρώτη σου σεζόν, η 4η φάση του MCU συνεχίζεται στην τηλεόραση με το “What If…?”. Η νέα σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 11 Αυγούστου στο Disney+ και θα είναι animated. Σκοπός της είναι να εξερευνήσει θεωρητικά σενάρια για το πως θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά ο υπερηρωικός κόσμος που γνωρίζουμε και το πρώτο trailer μόλις έγινε διαθέσιμο.

Παρότι τα σενάρια της νέας σειράς λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικές πραγματικότητες από το κινηματογραφικό σύμπαν που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, το “What If…” θεωρείται κι αυτό μέρος του MCU. Το trailer μας δίνει μία πρώτη ιδέα από τα απίθανα σενάρια που θα δούμε στη μικρή οθόνη και περιλαμβάνει ιστορίες όπως την Peggy Carter ως Captain America αντί του Steve Rogers και τον Yondu να συνεργάζεται με τον T’Challa έχοντας απαγάγει αυτόν αντί για τον Peter Quill σε μικρή ηλικία.

Video Duration
2:20


Εκτός των ήδη εδραιωμένων χαρακτήρων που θα δούμε ξανά στο “What If…?”, η νέα σειρά θα εισάγει και νέες προσωπικότητες στο MCU, τις οποίες ξέρουμε από τα κόμικς. Στο “What If…?” θα δούμε για πρώτη φορά τον Uatu the Watcher για παράδειγμα.

Το “What If…?” θα γίνει η πρώτη δημιουργία κινουμένων σχεδίων στο MCU. Τόσο οι ταινίες όσο και οι σειρές ήταν μέχρι σήμερα live action. Η μετάβαση σε animation είναι η λογική επιλογή καθώς έτσι η Marvel μπορεί με μεγαλύτερη ευκολία να δημιουργήσει εναλλακτικές ιστορίες με αγαπημένους ήρωες. Οι εναλλακτική εξερεύνηση των πραγμάτων δεν είναι κάτι εντελώς νέο για το MCU πάντως. Το Loki ήδη μας παρουσιάζει ένα διαφορετικό παρελθόν που ξεκίνησε από τα γεγονότα της ταινίας Avengers: Endgame.

Το trailer δεν αποκάλυψε όλα τα απίθανα σενάρια που θα δούμε στη μικρή οθόνη, αλλά ήταν αρκετό για να μας κάνει να ανυπομονούμε για τη νέα σειρά. Υπομονή μέχρι τις 11 Αυγούστου!