Υποδέξου το φθινόπωρο με νέα 4K τηλεόραση!

Περίληψη: Το φθινόπωρο είναι σχεδόν εδώ! Προετοιμάσου για χαλαρές βραδιές στο σπίτι με μία νέα τηλεόραση 4K. Βρες το μοντέλο που σου ταιριάζει στο παρακάτω άρθρο.

Η αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού δίνει σταδιακά τη θέση της σε πιο δροσερές μέρες. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες δημιουργούν μία πιο cozy ατμόσφαιρα που σε εμπνέει να «χουχουλιάσεις» στο σπίτι, παρέα με ένα ζεστό ρόφημα και την αγαπημένη σου σειρά. Τι χρειάζεσαι λοιπόν για να απολαύσεις στο μέγιστο βαθμό τα ήρεμα βράδια που φέρνει το φθινόπωρο; Μία 4K τηλεόραση!

«Γιατί 4K;» μπορεί να αναρωτιέσαι τώρα και η απάντηση είναι πως οι 4K τηλεοράσεις προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης, είναι διαθέσιμες σε μία ευρεία γκάμα μεγεθών και θα της βρεις σε κάθε επίπεδο τιμής. Οι αναλύσεις μέχρι Full HD προσφέρουν κατώτερη εμπειρία θέασης, ενώ τα 8K μοντέλα δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικά καλύτερο σε σύγκριση με τις 4Κ τηλεοράσεις αυτή τη στιγμή, μιας και δεν υπάρχει αρκετό 8K περιεχόμενο διαθέσιμο και οι τιμές τους παραμένουν ακόμα πολύ υψηλές. Ας διαλέξουμε τις καλύτερες 4K τηλεοράσεις για όλους λοιπόν!

Ξεκινάμε από τις 43 ίντσες, το μικρότερο μέγεθος που θα βρεις 4K TV. Η Hitachi 43HK5600 είναι μία εξαιρετικά value for money πρόταση στην κατηγορία αυτή, καθώς πέρα από το 4K πάνελ διαθέτει επίσης smart λειτουργικό και υποστήριξη HDR. Σε μεγαλύτερες ίντσες, η 50άρα Samsung UE50AU7172 είναι η τηλεόραση που ξεχωρίζει. Ο Crystal 4K επεξεργαστής βελτιώνει κάθε πλάνο, ενώ στα προηγμένα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται Game Mode και AirPlay 2.

Αν έχεις αρκετό χώρο στο σαλόνι σου τότε μη διαστάσεις να πας σε ακόμα μεγαλύτερο μοντέλο! Οι επιλογές σου συνεχίζονται με τηλεοράσεις 55 και 65 ιντσών. Η Hisense H55U8B εξοπλίζεται με πάνελ 55 ιντσών, διαθέτει έξυπνο λειτουργικό σύστημα, τετραπύρηνο επεξεργαστή και υποστηρίζει ακόμα και Dolby Vision και Dolby Atmos. Στις 65 ίντσες τις εντυπώσεις κερδίζει η TCL 65C715. Ο λόγος; Το QLED πάνελ σε τόσο προσιτή τιμή! Η τεχνολογία QLED βελτιώνει τα χρώματα μίας LED τηλεόρασης κάνοντάς τα ακόμα πιο αληθινά. Το μοντέλο αυτό διαθέτει επίσης Android TV λειτουργικό για να έχεις χιλιάδες apps στη διάθεσή σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εδώ και χρόνια, οι QLED τηλεοράσεις είναι ένας τομέας στον οποίο εξειδικεύεται η Samsung. Για μία πιο premium επιλογή στις 65 ίντσες σου προτείνουμε την Samsung QE65Q60A. Η Quantum Dot τεχνολογία συνδυάζει με φωτισμό dual LED για να προσφέρει 100% όγκο χρώματος. Επίσης, εκτός από smart λειτουργικό, η τηλεόραση αυτή πάει τις έξυπνες λειτουργίες ένα βήμα παραπέρα και μπορεί χάρη στο Samsung Smart Hub να γίνει το κέντρο της ψυχαγωγίας σου. Μία ακόμα τεχνολογία που σε ενδιαφέρει σίγουρα είναι η OLED. Τα OLED πάνελ προσφέρουν αληθινό μαύρο, κορυφαίο HDR και πιο ζωντανά χρώματα. Όλα αυτά μπορείς να τα συνδυάσεις με λειτουργικό Google TV στη νέα 55άρα, OLED τηλεόραση Sony XR55A80J. Η τηλεόραση αυτή προσφέρει επίσης ρυθμό ανανέωσης 120Hz, για να αράξεις στο σπίτι και να απολαύσεις κορυφαία εμπειρία gaming, εκτός από σειρές και ταινίες.

Για εσένα που θέλεις ό,τι πιο σύγχρονο μπορεί να σου δώσει μία τηλεόραση όμως, η νέα σειρά QNED της LG είναι η μόνη που μπορεί να σε καλύψει και αυτό γιατί είναι η πρώτη στον κόσμο με τεχνολογία Mini LED. Η καινοτομία της 65άρας LG 65QNED916 εξασφαλίζει ποιότητα εικόνας που πλησιάζει αυτή μίας OLED, χωρίς τα μειονεκτήματα. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεις γρήγορο ρυθμό ανανέωσης, Filmmaker Mode και όλα τα πρότυπα HDR, αποκτώντας έτσι το πιο πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών σήμερα.

Τέλος, μιλώντας για premium τηλεοράσεις δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και την QLED Samsung QE75LS03A στις 75 ίντσες. Ο λόγος που την επιλέξαμε δεν είναι το «πελώριο» πάνελ με τεχνολογία Quantum Dot, για τα πλεονεκτήματα της οποίας μιλήσαμε ήδη, αλλά το design της. Αυτή η τηλεόραση ανήκει στη σειρά The Frame και μπορεί όταν ενσωματωθεί στον τοίχο σου και να μετατραπεί σε έργο τέχνης όσο δεν τη χρησιμοποιείς. Άρα, πέρα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά, έχεις και μία τηλεόραση που ανεβάζει την αισθητική του χώρου σου.

Τώρα που πλησιάζουν οι πρώτες βροχές λοιπόν, απόκτησε κι εσύ την 4K τηλεόραση με την οποία θα περάσεις παρέα το φθινόπωρο που έρχεται.