Προστατέψτε την επιχείρησή σας με την κατάλληλη IP κάμερα!

Περίληψη: Ο καιρός των διακοπών έφτασε, εταιρείες και επιχειρήσεις κατεβάζουν (έστω για λίγο) ρολά, οπότε είναι...

Ο καιρός των διακοπών έφτασε, εταιρείες και επιχειρήσεις κατεβάζουν (έστω για λίγο) ρολά, οπότε είναι λογικό να σκέφτεστε την ασφάλεια του χώρου σας. Ειδικά αν μιλάμε για επαγγελματικό χώρο, το εγχείρημα της ασφάλειας είναι... υψίστης σημασίας! 

Μια απλή και αξιόπιστη λύση για εσάς, που θέλετε να μπείτε στον κόσμο των IP Cameras, είναι η TP-Link KC100, με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε πανεύκολα κάθε χώρο χάρη στο Wi-Fi, λαμβάνοντας άμεσα ειδοποιήσεις στο κινητό, αν ανιχνευθεί κίνηση. Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με όποιον βρίσκεται στον χώρο. Για ακόμα πιο ολοκληρωμένη παρακολούθηση, ιδανική λύση είναι η Ezviz EZ360, η οποία περιστρέφεται για να βλέπετε ταυτόχρονα πιο πολλά σημεία.

Για τους εξωτερικούς χώρους της επιχείρησης, άριστη λύση είναι η Ezviz C3C, καθώς μπορεί να «δει» ως και 30 μέτρα μακριά και επιπλέον είναι εξαιρετικά ανθεκτική στα καιρικά φαινόμενα. Αν, τώρα, το μεγάλο ζητούμενο είναι η καλύτερη εικόνα και υψηλή ανάλυση (Full HD), η καλύτερη επιλογή είναι η TP-Link KC200. Προσφέρει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο cloud που φτάνει ως και τα δύο 24ωρα συνεχούς εγγραφής!

Μια επίσης πολύ καλή λύση, που καλύπτει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις, έρχεται και πάλι από την Ezviz, με την Ezviz C3A. Η κάμερα αυτή μπορεί να τοποθετηθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ο λόγος, όμως, για τον οποίο ξεχωρίζει, είναι η μπαταρία που διαθέτει: ακόμα και να κοπεί το ρεύμα, συνεχίζει να καταγράφει ό,τι συμβαίνει. Για 100% προστασία δοκιμάστε για την εξώπορτα και το smart κουδούνι EZVIZ CS-DP1-A0, για να έχετε πλήρη έλεγχο!

Με τις IP κάμερες που θα βρείτε στο Public Business μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επιχείρησή σας αλλά και το σπίτι σας θα έχουν την καλύτερη δυνατή προστασία όσο λείπετε. Έτσι, φέτος, μπορείτε να φύγετε για διακοπές με λιγότερο άγχος!