Το Public Πειραιά ανανεώθηκε και σας περιμένει!

Περίληψη: Το Public Πειραιά, το 8ο κατάστημα της αλυσίδας Public, άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2009 και...

Το Public Πειραιά, το 8ο κατάστημα της αλυσίδας Public, άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2009 και ως σήμερα έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες εκδηλώσεις. 

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το remodeling του καταστήματος, μια μεγάλη ανανέωση, που κάνει την εμπειρία του επισκέπτη ακόμα πιο ευχάριστη... 

Η νέα διάταξη προσφέρει άνετη περιήγηση σε όλους τους χώρους, ώστε οι φίλοι του Public να ενημερώνονται για όλες τις νέες αφίξεις και τις προσφορές.

Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο τα σχολικά είδη: σακίδια, κασετίνες, βιβλία, βοηθήματα και η τεράστια ποικιλία γραφικής ύλης!

Στο section της τεχνολογίας ο επισκέπτης μπορεί να τεστάρει τα πάντα πριν τις αγορές του: laptops, smartphones και wearables αλλά και κορυφαίες τηλεοράσεις! 

Ατζέντες, σημειωματάρια, αξεσουάρ, είδη οργάνωσης γραφείου… όλα τα προϊόντα του stationery έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χώρο!

Ο 1ος όροφος είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου αφιερωμένος στα παιδιά, καθώς παιχνίδια και παιδικά βιβλία βρίσκονται δίπλα-δίπλα...

ενώ στο ίδιο επίπεδο συναντάς κονσόλες, accessories, νέες αφίξεις σε games… με λίγα λόγια, η χαρά του gamer!

Και περνάμε στα βιβλία: best sellers, νέες κυκλοφορίες, ελληνική και ξένη πεζογραφία και το… μυστηριώδες section των αστυνομικών βιβλίων!

Ελάτε στο ανανεωμένο Public Πειραιά! Σας περιμένουμε!