To Public Συντάγματος υποδέχεται ένα νέο κατάστημα Starbucks!

Περίληψη: Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει για τα καλά. Τι...

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει για τα καλά. Τι πιο απολαυστικό, λοιπόν, από έναν καλοκαιρινό καφέ που θα σε γεμίσει με ενέργεια για τη συνέχεια της μέρας; 

Από την Τρίτη 9 Ιουλίου το Public Café στο ισόγειο του Public Συντάγματος, το πιο κεντρικό σημείο της πόλης, κάνει την καλοκαιρινή του έκπληξη και μετατρέπεται σε Starbucks

Στο κατάστημα του Public Συντάγματος, τώρα πέρα από τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας και την ομορφότερη θέα του κέντρου της Αθήνας με απολαυστικά γεύματα στο Public Café Restaurant στον 5ο όροφο, θα μπορείτε και να δροσιστείτε και με τους αγαπημένους Starbucks καφέδες, στο Ισόγειο του κτιρίου.

Το νέο Starbucks έχει διακοσμηθεί με απόλυτο σεβασμό στο ιστορικό κτίριο της πλατείας Συντάγματος. Το κατάστημα χαρακτηρίζεται από σύγχρονη αισθητική και διαθέτει ζεστή ατμόσφαιρα, συμβαδίζοντας με όλους τους υπόλοιπους χώρους του Public Συντάγματος. Ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο ενισχύει την υψηλή αισθητική του καταστήματος, αποτελεί η ξύλινη επένδυση που έχει γίνει στον εσωτερικό χώρο για να θυμίζει βιβλιοθήκη με χαρακτηριστικές Starbucks εικαστικές λεπτομέρειες. 

Το νέο κατάστημα στο ισόγειο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 07.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.

Γιατί, ακόμα κι αν μείνετε στην Αθήνα το καλοκαίρι ή επιστρέψετε νωρίς από τις διακοπές σας, θα μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ και να μοιραστείτε τη γνώση, το πάθος, την αγάπη, τη δεξιοτεχνία και την τεχνογνωσία που διακρίνει τη γνωστή αλυσίδα γύρω από τον καφέ.

Ανυπομονείτε για τους πιο απολαυστικούς καλοκαιρινούς καφέδες; Ελάτε τώρα στο Public!