Quakecon 2019: Τα πρώτα τρία DOOM επιστρέφουν στις κονσόλες!

Περίληψη: Η Quakecon 2019 έφερε στη δημοσιότητα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, αφού η Bethesda αποκάλυψε πως...

Η Quakecon 2019 έφερε στη δημοσιότητα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, αφού η Bethesda αποκάλυψε πως φέρνει τα τρία πρώτα games της σειράς DOOM στις σύγχρονες κονσόλες.

Συγκεκριμένα, τα DOOM, DOOM II και DOOM 3 είναι διαθέσιμα για αγορά σε PS4, Xbox One και Nintendo Switch, μεταφέροντας έτσι τη δράση του παρελθόντος και τα παιχνίδια, που έκαναν τη σειρά αυτό που είναι σήμερα, στην εποχή των σύγχρονων συστημάτων οικιακής και φορητής ψυχαγωγίας.

https://youtu.be/DJq_gDt2TyI

Πέραν αυτού, η Bethesda δημοσίευσε και ένα νέο video για το Battlemode, το νέο multiplayer mode του επερχόμενου DOOM Eternal. Το συγκεκριμένο τμήμα έρχεται να αντικαταστήσει το multiplayer του DOOM από το 2016 και είναι ένα 2 VS 1 mode, όπου δύο παίκτες ελέγχουν δαίμονες και προσπαθούν να εξοντώσουν έναν τρίτο που χειρίζεται τον DOOM Slayer.

Το DOOM Eternal αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Δείτε περισσότερα για το Battlemode στη συνέχεια...

https://youtu.be/NvQrDFcDHAE

Κάντε τώρα προ-παραγγελία το DOOM Eternal για όλα τα formats και σε όλες τις εκδόσεις από τα καταστήματα Public ή το public.gr!