Το Redmi Note 5 της Xiaomi έφτασε και μας έχει ενθουσιάσει!

Περίληψη: Διπλή κάμερα AI, μεγαλύτερη οθόνη για απολαυστικό gaming, δελεαστική τιμή και ταχύτητες… διαστημικές. It’s official:...

Διπλή κάμερα AI, μεγαλύτερη οθόνη για απολαυστικό gaming, δελεαστική τιμή και ταχύτητες… διαστημικές. It’s official: το Redmi Note 5 της Xiaomi είναι ο φετινός καλοκαιρινός μας «έρωτας»! Τα smartphones της Xiaomi εμφανίζονται επανειλημμένα όταν μιλάμε για τηλέφωνα με χαμηλό προϋπολογισμό, καθώς πετυχαίνουν τον ζητούμενο συνδυασμό μεταξύ υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής. Αλλά το smartphone που κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι το νεοανακοινωθέν Redmi Note 5 - σε δύο χρώματα, μαύρο και χρυσό.Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: ξεχωρίζει για τη διπλή εμπρόσθια κάμερα, που σημαίνει καλύτερη ποιότητα, πιο φωτεινές και πιο καθαρές φωτογραφίες, άρα ιδανικό για selfies! Χάρη στη χρήση της νέας ΑΙ τεχνολογίας για selfies, σου προσφέρει τη δυνατότητα να διαλέξεις μεταξύ χιλιάδων επιλογών ωραιοποίησης, ενώ αποδεικνύεται εξαιρετική επιλογή και για ομαδικές λήψεις. Η διπλή κύρια κάμερά του (12MP+5MP) εγγυάται ανεπανάληπτες λήψεις!

Οθόνη premium, 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, απαλή στο άγγιγμα και με προστατευτική επικάλυψη. Με αναλογία 18:9 στις 5.99" αυξάνει την ορατή περιοχή κατά 12.5%, κάνοντας το gaming και την παρακολούθηση βίντεο απολαυστική, ενώ είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε χτυπήματα και φθορές.Το Redmi Note 5 είναι το ταχύτερο Redmi (μέχρι στιγμής). Ενσωματώνει τον ολοκαίνουργιο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 636 – τον νεότερο 14nm επεξεργαστή της Qualcomm - βελτιώνοντας σημαντικά τις συνολικές επιδόσεις και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Επιπλέον, τα 4GB LPDDR4X RAM συνεισφέρουν στην ομαλή λειτουργία και τη βελτιωμένη ενεργειακή αποδοτικότητα της συσκευής κατά 30%. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι η αναπαραγωγή βίντεο και τα παιχνίδια τρέχουν δεν... κολλάνε πουθενά ενώ μπορείς να ανοίξεις παράλληλα όσες εφαρμογές θες!Με μπαταρία μακράς διάρκειας, εξασφαλίζει λειτουργία που ξεπερνά κατά πολύ τις 24 ώρες! Για την ακρίβεια, η 4000mAh μπαταρία υψηλής χωρητικότητας προσφέρει έως και 20 ημέρες χρόνο standby ή 17,3 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο. Τελευταίο αλλά όχι έσχατο, το νέο λειτουργικό MIUI 9, που είναι ταχύτερο, ακόμα πιο αποδοτικό ενεργειακά και ομαλό στη λειτουργία του. Βρες το Redmi Note 5 στο public.gr ή πέρνα μια βόλτα για να το εξερευνήσεις στο κοντινότερο κατάστημα Public!