Οι Disturbed για πρώτη φορά στην Ελλάδα - οι νικητές του διαγωνισμού!

Περίληψη: Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά ας είναι: Η καρδιά της μουσικής θα χτυπάει όλο τον...

Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά ας είναι: Η καρδιά της μουσικής θα χτυπάει όλο τον Ιούνιο στην πλατεία Νερού, εκεί όπου για τέταρτη χρονιά διεξάγεται το Release Athens! Οι μουσικόφιλοι της Αθήνας είχαν ήδη την ευκαιρία να απολαύσουν μεγάλα ονόματα, όπως ο Iggy Pop και οι James.

Για το κλείσιμο του φεστιβάλ οι διοργανωτές μάς επιφύλασσαν κάτι μοναδικό, καθώς στις 30 Ιουνίου θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τους Disturbed!

Η ιστορική heavy metal μπάντα από το Σικάγο, στα περισσότερα από 25 χρόνια πορείας της, έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 17 εκατομμύρια. Οι metalheads ανά τον κόσμο έχουν καταφέρει να εκτοξεύσουν 5 από τους δίσκους τους στην κορυφή του Billboard 200, όταν αυτοί κυκλοφόρησαν. Συνολικά οι Disturbed έχουν ηχογραφήσει 7 δίσκους, με πιο πρόσφατο το Evolution, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2018.

Για να τους υποδεχθούμε, λοιπόν, όπως πρέπει στην Ελλάδα, προσφέρουμε στο Public όλα τα CD και της μπάντας με έκπτωση 25%! Από τον πρώτο τους δίσκο, το The Sickness, μέχρι και τον πιο πρόσφατο, στα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρεις όλη τη δισκογραφία του συγκροτήματος!

Δισκογραφία που ίσως να ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αν το 2011 η μπάντα δεν αποφάσιζε να απέχει από τη μουσική για αρκετά μεγάλο διάστημα...

Οι fans έπρεπε να περιμένουν σχεδόν 4 χρόνια για την επιστροφή τους, αλλά η υπομονή άξιζε τον κόπο. Το Immortalized κυκλοφόρησε το 2015 και αποτέλεσε τον 5ο συνεχόμενο δίσκο των Disturbed, που ανοίγει στην κορυφή του Billboard 200. Στο ενεργητικό τους -πέρα από τους 7 πολύ επιτυχημένους δίσκους- έχουν και αμέτρητες sold out συναυλίες και το 2019 έφτασε επιτέλους η ώρα να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα!

Το Public εξασφάλισε δύο μεγάλα δώρα για δύο (2) τυχερούς με την αγορά οποιουδήποτε CD των Disturbed!

Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1ο: Αγοράζεις το CD της αγαπημένης σου μπάντας από το κοντινότερο κατάστημα Public.

Βήμα 2ο: Κρατάς την απόδειξη της αγοράς σου και συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σου και τον αριθμό της απόδειξης. 

Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει τριπλό δώρομια διπλή πρόσκληση, ένα διπλό Meet & Greet εισιτήριο, το οποίο συνοδεύεται και από μαθήματα κιθάρας από τον Dan Donegan! Ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει μια διπλή πρόσκληση για τη συναυλία!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Δημήτρης Τερζής
Πασχάλης Μούκας

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή! Stay tuned στο Public Blog για περισσότερους διαγωνισμούς!