Resident Evil 2 Remake: το δωρεάν περιεχόμενο που ετοιμάζει η Capcom!

Περίληψη: Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την κυκλοφορία του Resident Evil 2 Remake και ο ενθουσιασμός μας...

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την κυκλοφορία του Resident Evil 2 Remake και ο ενθουσιασμός μας δεν κρύβεται!

Το ίδιο συναίσθημα επικρατεί και στην Capcom, η οποία για να γιορτάσει την επικείμενη κυκλοφορία του τίτλου πραγματοποίησε στην Ιαπωνία ένα live stream event, στο οποίο έκανε μερικές πολύ... ζουμερές αποκαλύψεις.

https://youtu.be/VMD1-XRSdmQ

Παρόλο που το RE 2 Remake δεν είναι η τυπική επανακυκλοφορία, η Capcom έχει σχέδια για επιπλέον περιεχόμενο μετά το λανσάρισμα. Η αρχή θα γίνει με το The Ghost Survivors mode,που διατεθεί ως δωρεάν DLC.

Σύμφωνα με την περιγραφή, το The Ghost Survivors mode θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξερευνήσουν τον κόσμο του παιχνιδιού με διαφορετικούς χαρακτήρες – ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται ο Robert Kendo και η κόρη του δημάρχου της Raccoon City η Katherine – που δεν επιβιώνουν της βασικής ιστορίας.

Μάλιστα η όλη εμπειρία θα έχει και πολλά τυχαία στοιχεία, ώστε να μπορείς να παίξεις ξανά και ξανά. Ανάλογα δε με την απόδοσή σου, θα κερδίζεις πόντους, τους οποίους θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο in-game store για να αγοράσεις διάφορα αντικείμενα.

Επιπλέον η Capcom ετοιμάζει και ένα promo με τα κλασσικά skins των ηρώων. To promo θα ξεκινήσει με το λανσάρισμα του παιχνιδιού και οι παίκτες θα μπορούν αγοράζοντας, για παράδειγμα, συγκεκριμένες κάρτες PSN να αποκτήσουν τα skins, που θα προστεθούν στο παιχνίδι χωρίς επιπλέον κόστος στις 22 Μαρτίου.

https://youtu.be/30BQjlXXamY

Aν τώρα σε αυτά προσθέσουμε και τα διθυραμβικά πρώτα reviews που έχουν βγει στο διεθνή Τύπο, πραγματικά δεν θα θες να μείνεις εκτός του πάρτι που λέγεται RE 2 Remake.

Γι’ αυτό μπες τώραστο public.gr για να προ-παραγγείλεις το παιχνίδι. Προλαβαίνεις ακόμα!