Samsung Galaxy A: Ο καλύτερος βοηθός για τον επαγγελματία!

Περίληψη: Για κάθε επαγγελματία, το smartphone έχει μετατραπεί στο πιο σημαντικό εργαλείο δουλειάς - αν όχι...

Για κάθε επαγγελματία, το smartphone έχει μετατραπεί στο πιο σημαντικό εργαλείο δουλειάς - αν όχι αναγκαίο. Κλήσεις, μηνύματα, email, ημερολόγιο σε χρήση ατζέντας... το κινητό τηλέφωνο είναι ο βασικός βοηθός, για να οργανώσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις.

Τα νέα Samsung Galaxy A θα σου προσφέρουν ό,τι ζητάς από ένα ανθεκτικό smartphone χωρίς να σε βγάλουν εκτός budget. Εξοπλισμένα με μεγάλες οθόνες, σου επιτρέπουν να κάνεις με άνεση τα πάντα: να απαντήσεις σε email, να κρατήσεις σημειώσεις και να σερφάρεις με μεγάλη ευκολία!

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά: Το νέο Samsung Galaxy A40 εξοπλίζεται με οθόνη 5,9 ιντσών με υψηλή ανάλυση FHD+. Την ίδια ανάλυση διαθέτει και η οθόνη του Samsung Galaxy A50, αλλά το μέγεθός της είναι ακόμα μεγαλύτερο και φτάνει τις 6,4’’. Και οι δύο συσκευές εξοπλίζονται με οκταπύρηνους επεξεργαστές και 4GB RAM, για να μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε καθημερινή ανάγκη.

Ίσως όμως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό σε ένα smartphone, που απευθύνεται σε επαγγελματίες, είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Όσα κι αν κάνει το smartphone που θα επιλέξεις, αν σου μείνει από μπαταρία στα... μισά της ημέρας σε αφήνει ξεκρέμαστο.

Γι’ αυτό και τα νέα Samsung Galaxy A είναι πολύ καλές επιλογές, καθώς είναι πολύ αξιόπιστα σε αυτό τον τομέα. Και τα δύο θα αντέξουν άνετα μία ολόκληρη ημέρα χρήσης και το A50 ίσως και παραπάνω. Το Α40 εξοπλίζεται με μπαταρία χωρητικότητας 3.100mAh ενώ το Samsung Galaxy A50 έχει μπαταρία 4.000mAh.

Επιπλέον, για να είσαι σίγουρος πως ό,τι υπάρχει στη συσκευή σου είναι ασφαλές, η Samsung εξοπλίζει τα νέα Galaxy A με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και ασφαλή φάκελο. Ο ασφαλής φάκελος δημιουργεί έναν κρυπτογραφημένο χώρο εντός της συσκευής, προσφέροντάς σου έτσι ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Τα δύο νέα smartphone θα τα βρεις άμεσα διαθέσιμα στο Public. Το Samsung Galaxy A40 κυκλοφορεί σε μαύρο, λευκό, κοραλί και μπλε με εσωτερική χωρητικότητα 64GB.

Το Α50 εξοπλίζεται με το διπλάσιο χώρο, 128GB, και διατίθεται κι αυτό στα ίδια χρώματα, μαύρο, άσπρο, κοραλί και μπλε!