Το Samsung Galaxy A20e φέρνει τον bezel-less σχεδιασμό

Περίληψη: Στη σειρά S10, το μικρότερο μοντέλο, ονομάζεται φέτος S10e. Την ίδια ονοματολογία φαίνεται πως θα ακολουθήσει...

Στη σειρά S10, το μικρότερο μοντέλο, ονομάζεται φέτος S10e. Την ίδια ονοματολογία φαίνεται πως θα ακολουθήσει η Samsung και για άλλες σειρές συσκευών. Το οικονομικό A20 απέκτησε μικρό «αδερφάκι», με ονομασία Samsung Galaxy A20e.

Το νέο μικρό της Samsung διαθέτει οθόνη LCD 5,8’’ με σχεδίαση Infinity-V. Αυτό σημαίνει πως στην κορυφή της υπάρχει μία εγκοπή σε σχήμα «V» η οποία στεγάζει την selfie κάμερα. Η οθόνη του Samsung Galaxy A20e έχει ανάλυση HD+ ενώ η μπροστινή κάμερα τραβάει φωτογραφίες στα 8MP.

Η κάμερα που βρίσκουμε στην πίσω πλευρά είναι διπλή. Αρχικά, υπάρχει ένας κύριος αισθητήρας των 13MP με διάφραγμα f/1.9 και ένας ultra-wide αισθητήρας με ανάλυση 5MP. Στην πίσω πλευρά βρίσκουμε επίσης και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε οκταπύρηνο επεξεργαστή. Αυτός είναι ο Exynos 7884, ο οποίος αποτελείται από 2 πυρήνες χρονισμένους στο 1,6GHz και 6 πυρήνες χρονισμένους στο 1,35GHz. Μαζί με τον επεξεργαστή υπάρχουν ακόμα και 3GB RAM αλλά και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Το μικρότερο μέγεθος οδήγησε στην τοποθέτηση μικρότερης μπαταρίας, η οποία στο A20e έχει χωρητικότητα 3.000mAh. Το θετικό είναι πως η φόρτιση θα γίνεται μέσα από γρήγορο φορτιστή 15W και πως η θύρα φόρτισης είναι USB Type-C.

Το νέο οικονομικό smartphone της Samsung θα έρχεται απευθείας με Android 9.0 Pie, το οποίο έχει προσαρμοστεί με το One UI της Samsung. Επίσης θα υπάρχουν δύο διαθέσιμα χρώματα για να επιλέξεις, μαύρο και άσπρο.