Samsung Galaxy A70: Οθόνη 6,7” και selfie camera 32MP!

Περίληψη: Η νεότερη συσκευή στην πολύ επιτυχημένη σειρά Galaxy A της Samsung ακούει στο όνομα Samsung...

Η νεότερη συσκευή στην πολύ επιτυχημένη σειρά Galaxy A της Samsung ακούει στο όνομα Samsung Galaxy A70. Το ολοκαίνουργιο smartphone των Κορεατών εστιάζει στην οθόνη και προσφέρει πολύ ικανοποιητικά χαρακτηριστικά για κάποιον που δεν θέλει να επιλέξει ένα flagship τηλέφωνο, όπως τα Galaxy S10.

Η οθόνη του Samsung Galaxy A70 είναι από τις πιο ψηλές που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η εταιρία, με αναλογία πλευρών 20:9 και διαθέτει τον σχεδιασμό Infinity-U. Αυτό σημαίνει πως στην κορυφή της η οθόνη έχει μια μικρή εγκοπή, σε σχήμα “U”, όπου βρίσκεται η selfie κάμερα. Η οθόνη θα είναι φυσικά τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση 1080x2400 και διαθέτει μεγάλο μέγεθος 6,7’’.

Για τους λάτρεις των φωτογραφιών, το Samsung Galaxy A70 θα εξοπλίζεται με τρεις κάμερες στην πίσω πλευρά. Η βασική θα έχει ανάλυση 32MP με διάφραγμα f/1.7, ενώ ο δεύτερος αισθητήρας είναι υπερευρυγώνιος με ανάλυση 8MP και οπτικό πεδίο 125ο.Ο τρίτος αισθητήρας έχει ανάλυση 5MP, αλλά θα χρησιμοποιείται για μέτρηση απόστασης και βάθους και όχι για φωτογραφίες.

Ο αισθητήρας, που στεγάζεται στην εγκοπή και αναλαμβάνει τις selfies σου, θα έχει και αυτός ανάλυση 32MP με διάφραγμα f/2.0.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπληρώνονται από οκταπύρηνο επεξεργαστή, 6 ή 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Παρότι το Galaxy A70 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συσκευή-ναυαρχίδα, η Samsung το έχει εξοπλίσει με in-display fingerprint scanner αλλά και αναγνώριση προσώπου.

Η μπαταρία , ου αναλαμβάνει να τροφοδοτήσει τη συσκευή, είναι χωρητικότητας 4.500mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Το Samsung Galaxy A70 θα κυκλοφορήσει με την έκδοση Android 9.0 Pie η οποία «φορά» το One UI λειτουργικό περιβάλλον της Samsung και θα διατίθεται σε 4 χρώματα, μαύρο, μπλε, coral και λευκό!

Stay tuned στο Public Blog για περισσότερα tech νέα!