Samsung Galaxy Fit E: Κατάγραψε κάθε κίνηση με ευκολία!

Περίληψη: Αν δεν ανήκεις στους... φανατικούς των ρολογιών, αλλά θέλεις παρόλα αυτά να ασκείσαι και να...

Αν δεν ανήκεις στους... φανατικούς των ρολογιών, αλλά θέλεις παρόλα αυτά να ασκείσαι και να καταγράφεις τις δραστηριότητές σου, τότε η Samsung δημιούργησε την ιδανική συσκευή για σένα! 

Το Samsung Galaxy Fit e είναι ένα activity tracker τόσο μικρό και ελαφρύ, που θα ξεχάσεις ότι το φοράς, αφού ζυγίζει μόλις 15 γραμμάρια

Το Galaxy Fit E μπορεί αυτόματα να καταγράψει δραστηριότητες, όπως το περπάτημα και το τρέξιμο, να σου στέλνει ειδοποιήσεις και καταγράφει τον ύπνο σου. Τα δεδομένα σου συγχρονίζονται με το smartphone σου μέσα από την εφαρμογή Samsung Health.

Δεν χρειάζεται, όμως, smartphone για να δεις στα γρήγορα την δραστηριότητά σου. Το Galaxy Fit E εξοπλίζεται με μονόχρωμη OLED οθόνη, η οποία μπορεί να σου δείξει την ώρα, τα βήματά σου, τις θερμίδες που έχεις κάψει και, όταν έχεις κάποια ειδοποίηση, εμφανίζει το σχετικό εικονίδιο και δονεί τον καρπό σου.

Επιπλέον, το Galaxy Fit E μπορεί να καταγράψει και τον καρδιακό σου παλμό. Ακόμα, η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό για να μην ανησυχείς αν πέσει επάνω νερό ή ιδρώτας.

Ένα από τα προσόντα του Galaxy Fit E είναι πως εξοπλίζεται με Bluetooth 5.0 LE, για να μπορεί να επικοινωνεί ακόμα πιο αποδοτικά με το smartphone σου χωρίς να καταναλώνει πολύ μπαταρία.

Η αυτονομία του activity tracker της Samsung μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 13 ημέρες, αλλά αυτό το νούμερο εξαρτάται αρκετά από το πόσες ειδοποιήσεις θα έχεις μέσα στην ημέρα αλλά και πόσο συχνά χρησιμοποιείς τον αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Το Galaxy Fit e είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα Public και στο public.gr. Μπορείς να το κάνεις δικό σου σε κίτρινο, λευκό και μαύρο χρώμα.