Samsung Galaxy S10: Μετάτρεψε την hole-punch κάμερα σε LED ειδοποιήσεων!

Περίληψη: Τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S10 κατάφεραν να μικρύνουν ακόμα περισσότερο τα περιθώρια γύρω από...

Τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S10 κατάφεραν να μικρύνουν ακόμα περισσότερο τα περιθώρια γύρω από την οθόνη τους. Για να επιτευχθεί όμως αυτό χρειάστηκαν κάποιες «θυσίες». Το προφανές είναι η οθόνη, αφού ένα κομμάτι της λείπει, για να κάνει χώρο για την selfie κάμερα. Από τα Galaxy S10 όμως απουσιάζει επίσης και το LED ειδοποιήσεων.

Αυτό, λοιπόν, το πρόβλημα έρχεται για να λύσει ο πολύ γνωστός developer Chainfire, που με την νέα του εφαρμογή Holey Light δίνει στα S10 LED ειδοποιήσεων με έναν πολύ έξυπνο τρόπο.

Η εφαρμογή ανάβει τα πίξελ γύρω από την περικοπή της selfie κάμερας όταν έρχεται μία ειδοποίηση, στο χρώμα που εσύ θα επιλέξεις. Μάλιστα τα πίξελ δεν μένουν στατικά αλλά έχουν κίνηση, αφού όταν έρχεται μια νέα ειδοποίηση τα πίξελ ανάβουν κυκλικά.

Η εφαρμογή βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμαστικό στάδιο, οπότε η λειτουργικότητά της είναι περιορισμένη. Για αρχή, η εφαρμογή δεν μπορεί να δουλέψει στη lock screen του S10.

Επιπλέον, για να μπορέσει να λειτουργήσει το Holey Light, πρέπει να κρατάει την οθόνη αναμμένη, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ενεργοβόρο για το smartphone. Οπότε, προς το παρόν, το Holey Light λειτουργεί μόνο όταν η συσκευή βρίσκεται σε φόρτιση.

Εάν θέλεις να δοκιμάσεις την εφαρμογή, ακόμα και στο δοκιμαστικό της στάδιο, δεν έχεις παρά να μπεις στο Google Play και να την εγκαταστήσεις.

Φυσικά, η ανάπτυξή της δεν θα σταματήσει εδώ με τον Chainfire να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα της δοκιμαστικής έκδοσης πριν προχωρήσει στην πλήρη διάθεση της εφαρμογής!