Samsung Galaxy S10 & S10+: Τα wallpapers που καμουφλάρουν τις οπές

Περίληψη: Ελάχιστα 24ωρα έχουν απομείνει μέχρι την κυκλοφορία των νέων Galaxy S10+ και Galaxy S10 τις...

Ελάχιστα 24ωρα έχουν απομείνει μέχρι την κυκλοφορία των νέων Galaxy S10+ και Galaxy S10 τις αρετές και τα πλεονεκτήματα των οποίων έχουμε αναλύσει ήδη πολλές φορές.

Αν υπάρχει, όμως, ένα χαρακτηριστικό που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων όσων θα σε δουν με το S10+/S10 στο χέρι, αυτό είναι χωρίς αμφιβολία η εκπληκτική κυρτή Infinity-Ο AMOLED οθόνη, η οποία καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης, με μια πολύ μικρή εγκοπή για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερας.

Αν όμως ακόμα και αυτή η εγκοπή σε ενοχλεί, υπάρχει τρόπος να την χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, δίνοντας ένα ξεχωριστό στιλ στην καινούργια σου συσκευή.

Πώς; Πολύ απλά χρησιμοποιώντας κάποιο από τα παρακάτω wallpaper, που ανέβασε στο Twitter ο χρήστης Matt B χρησιμοποιώντας μερικούς πολύ δημοφιλείς χαρακτήρες, όπως o Bender από το Futurama, τα Minions από τα Despicable Me, ο Johnny 5 από το Short Circuit, οWall-E από το Wall-E και οι BB-8 και R2D2 από τα Star Wars.

Για να κατεβάσεις τα εν λόγω wallpaper σε υψηλή ανάλυσηχρησιμοποίησε αυτό το σύνδεσμό για το S10 και αυτό το σύνδεσμόγια το S10+.