Το Samsung Galaxy S8 προσγειώνεται στα Public Γλυφάδας. Μην το χάσεις!

Περίληψη: Τα Public σου δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά το Samsung Galaxy S8 και...

Τα Public σου δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά το Samsung Galaxy S8 και τα νέα accessories σειράς Gear, σε ένα εντυπωσιακό event που θα πραγματοποιηθεί από τo απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 16 Μαΐου στο Public Γλυφάδας. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:Παρασκευή 12/05 17:00-21:00 Σάββατο 13/05 10:00-17:00 Δευτέρα 15/05: 11:00-15:00 Τρίτη 16/05: 11:00-15:00 & 17:00-21:00

Ζήσε την εμπειρία Galaxy

Όσοι τυχεροί βρεθούν μία από τις παραπάνω ημέρες στα Public Γλυφάδας θα ζήσουν την εμπειρία τόσο του ίδιου του Galaxy S8, όσο και των νέων εντυπωσιακών περιφερειακών της Samsung σε ένα μοναδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί από τα Public, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο event. Ένα ειδικά διαμορφωμένο container θα έχει στηθεί έξω από το κατάστημα Public Γλυφάδας και σε 4 διαφορετικούς χώρους θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία. Κατ’ αρχήν θα δεις από κοντά το ίδιο το Galaxy S8, το οποίο με την εντυπωσιακή του γυάλινη επιφάνεια χωρίς περιθώρια καταργεί τα όρια μεταξύ οθόνης και συσκευής. Η οθόνη Infinity κόβει την ανάσα, αλλά δεν είναι το μοναδικό καινοτόμο χαρακτηριστικό του Galaxy S8. Από κοντά θα μάθεις πώς ακριβώς λειτουργεί το εικονικό home button, το οποίο βρίσκεται πίσω από την οθόνη και θα δοκιμάσεις τις εντυπωσιακές κάμερες που τραβούν εκπληκτικές λήψεις ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Το Galaxy S8 θα συνοδεύουν τα εντυπωσιακά περιφερειακά της σειράς Gear. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να τραβήξεις εκπληκτικές λήψεις 360 μοιρών με τη νέα 360 Gear camera η οποία πλέον τραβά και σε 4Κ ανάλυση, θα βυθιστείς στον εικονικό κόσμο του Gear VR και θα φορέσεις στον καρπό σου όλη την τεχνολογία του Gear Fit2.

Πλούσια δώρα Samsung

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα Samsung. Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία. Έλα στα Public Γλυφάδας και ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία τεχνολογίας.

Music happenings

To event ξεκινά δυναμικά την Παρασκευή το απόγευμα με live Dj set, ενώ το Σάββατο από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι το ραδιοφωνικό δίδυμο Laternative του En Lefko 87.7, Παναγιώτης Μένεγος και Σταύρος Διοσκουρίδης, θα βρίσκεται στο χώρο του event και θα μεταδίδει ζωντανά τις μουσικές του από το ειδικά διαμορφωμένο booth του σταθμού.