Samsung Premium UHD TV Series: Η τηλεόραση έγινε... εμπειρία!

Περίληψη: Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί του φέρνει σημαντικά αθλητικά γεγονότα (βλ. Μουντιάλ), πολυαναμενόμενες ταινίες και...

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί του φέρνει σημαντικά αθλητικά γεγονότα (βλ. Μουντιάλ), πολυαναμενόμενες ταινίες και νέους κύκλους τηλεοπτικών σειρών. Καιρός να απολαύσεις όλα όσα σου αρέσουν στις νέες Premium UHD τηλεοράσεις της Samsung, που μόλις κυκλοφόρησαν και θα τις βρεις στα Public και στο public.gr! Οι νέες σειρές UHD τηλεοράσεων προσφέρουν εικόνες με τέλεια ανάλυση, χρώμα που ξεχειλίζει, έντονες αντιθέσεις και φυσικά υψηλή αισθητική αλλά και smart λειτουργίες για απεριόριστες δυνατότητες! Ιδού 5 λόγοι για να τις ξεχωρίσεις:

Τεχνολογία HDR Elite

Οι τεχνολογίες HDR 1000 και HDR Elite προσφέρουν μια ευρύτερη γκάμα φωτεινότητας και αντιθέσεων που ζωντανεύουν όλες τις αποχρώσεις μιας εικόνας. Τώρα δεν θα χάνεις την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ θα βλέπεις πεντακάθαρα ακόμη και στις σκοτεινότερες και φωτεινότερες σκηνές δράσης!

Dynamic Crystal Color

Είσαι έτοιμος να εκπλαγείς από εικόνες με 1 δισεκατομμύριο αποχρώσεις και ολοζώντανα χρώματα; Αυτό ακριβώς προσφέρουν οι νέες τηλεοράσεις της Samsung. Η λεπτομέρεια στα χρώματα γίνεται 64 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με αυτήν μιας συμβατικής τηλεόρασης, ώστε να απολαμβάνεις στην οθόνη σου το καταπράσινο γρασίδι του γηπέδου όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα.

SmartThings

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις εύκολα τις smart συσκευές σου, από το ψυγείο μέχρι και το κινητό σου, ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού από τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σου. Με τις νέες Samsung TVs ζεις τα οφέλη της πραγματικά συνδεδεμένης ζωής.

UHD Engine

Οι εποχές τις Full HD ανάλυσης πέρασαν ανεπιστρεπτί χάρη στο UHD Engine της Samsung που επεξεργάζεται και αναβαθμίζει εικόνες και βίντεο χαμηλότερης ανάλυσης, ώστε να προσεγγίζουν την 4Κ (UHD) ανάλυση. Έτσι μπορείς να βλέπεις παλιές αγαπημένες σειρές, σαν να γυρίστηκαν σήμερα!

360° Design

Υπέροχος σχεδιασμός… πίσω-μπρος! Οι Premium UHD TVs, ακόμα και όταν είναι κλειστές, ταιριάζουν αρμονικά με τη διακόσμηση του χώρου σου, χάρη στο λεπτό πλαίσιο και το minimal μαύρο design της πίσω πλευράς. Αν θες να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα για τις ολοκαίνουργιες σειρές NU8502 και NU8002 της Samsung, έλα μια βόλτα από το κοντινότερο Public!