Samsung QLED: Όλες οι νέες τηλεοράσεις σε μοναδικές προσφορές!

Περίληψη: Αν το τελευταίο διάστημα αναζητάς νέα τηλεόραση ή ψάχνεις μια καλή προσφορά για να κάνεις...

Αν το τελευταίο διάστημα αναζητάς νέα τηλεόραση ή ψάχνεις μια καλή προσφορά για να κάνεις level up τη διασκέδασή του εντός σπιτιού, τότε οι προσφορές που θα βρεις στο Public δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε καταλληλότερη στιγμή!

Ξεκινάμε από τα βασικά: Αν θέλεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, η πρώτη σκέψη είναι συνήθωςη OLED. Με τον κίνδυνο του burn-in όμως είναι λογικό να μη θες να το «ρισκάρεις». Τι κάνεις, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι η σειρά QLED της Samsung, που σου προσφέρει κορυφαία εικόνα χωρίς τον κίνδυνο burn-in. Τώρα που έχεις την ευκαιρία να τις αποκτήσεις και με έκπτωση μέχρι και 1.000€, είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις την αγορά σου!

Η μεγάλη γκάμα των QLED τηλεοράσεων του 2019 ξεκινούν από τη σειρά Q60, η οποία διαθέτει μοντέλα από 43 ίντσες και φτάνει μέχρι και τις 82! Μάλιστα τα μεγαλύτερα μοντέλα διαθέτουν ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Εννοείται πως όλα τα μοντέλα QLED διαθέτουν τουλάχιστον 4K ανάλυση και smart λειτουργικό.

Ο βασικός λόγος που αξίζει όμως η επιλογή μιας QLED από τη Samsung είναι η τεχνολογία Quantum Dot, που σου προσφέρει όγκο χρώματος 100%.

Υπάρχουν, όμως, αρκετοί λόγοι που αξίζει να πας και στην επόμενη σειρά Q70 της Samsung. Εδώ οι επιλογές σου ξεκινούν από τις 49’’. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των Q70 έναντι των Q60 είναι το Full Array Local Dimming.

Αυτό σου προσφέρει κορυφαία απόδοση στο HDR, αφού το πάνελ φωτίζεται σε ζώνες. Και εδώ το μικρότερο μοντέλο έχει ανανέωση 60Hz, αλλά όλα τα μοντέλα από τις 55 ίντσες και πάνω υποστηρίζουν ανανέωση μέχρι και 120Hz!

Αν όμως οι απαιτήσεις σου είναι αυξημένες και θέλεις να πιάσεις... κορυφή, τότε η σειρά Samsung Q80. είναι μονόδρομος! Με πάνελ που υποστηρίζει πραγματικό χρώμα 10bit, η σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα, ένα στις 55 και ένα στις 65 ίντσες. Τα ίδια χαρακτηριστικά με την Q80 διαθέτει και η σειρά Q85. Η μοναδική διαφορά είναι πως η φωτεινότητα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1500nits, εξασφαλίζοντάς σου έτσι ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση. Η Q85 ξεκινάει κιαυτή από τις 55 ίντσες, αλλά μπορείς να την αποκτήσεις και στις 75’’.

Η τελευταία σειράτης Samsung QLED με ανάλυση 4Κ αποτελείται από ταμοντέλα Q90. Εκεί που η Q90 διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα μοντέλα είναι το HDR, καθώς ξεχωρίζει χάρη στις πολλές ανεξάρτητες ζώνες φωτισμού. Η Q90 των 55 ιντσών διαθέτει 240 ζώνες φωτισμού, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο στις 75 ίντσες διαθέτει 480 ζώνες!

Τι γίνεται, όμως, όταν το 4K δεν είναι αρκετό για σένα και θες η τηλεόρασή σου να παραμείνει η κορυφαία για πολλά ακόμη χρόνια; Σε αυτή την περίπτωση θα πας στις Samsung Q900, που διαθέτουν πάνελ με ανάλυση ! Κι όμως, το 8Κ είναι κιόλας εδώ και μπορεί να γίνει δικό σου. Μια τέτοια, τεράστια ανάλυση δεν θα είχε νόημα σε μικρή τηλεόραση, οπότε οι Q900 ξεκινούν από τις 65 ίντσες, με το κορυφαίο μοντέλο να έχει οθόνη διαγωνίου 85 ιντσών!

Εκμεταλλεύσου τώρα τις προσφορές που θα βρεις στα μοντέλα QLED της Samsung, για να αποκτήσεις μια κορυφαία τηλεόραση! Σε πολλά από τα μοντέλα θα πάρεις μαζί και 5ετή εγγύηση δώρο!

Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα Public ή το public.gr και φύγε με μια νέα QLED τηλεόραση!