Samsung QLED TVs: Το μέλλον της τηλεόρασης είναι εδώ!

Περίληψη: Οι κορυφαίες σειρές τηλεοράσεων της Samsung για το 2018 έφτασαν στα Public και η φιλοσοφία...

Οι κορυφαίες σειρές τηλεοράσεων της Samsung για το 2018 έφτασαν στα Public και η φιλοσοφία πίσω από τον σχεδιασμό τους απλά εντυπωσιάζει! Με στόχο να αναβαθμίσουν την ψυχαγωγία και την εμπειρία κάθε θεατή, οι QLED TVs προσφέρουν προηγμένες τεχνολογίες για εικόνες βγαλμένες από την πραγματικότητα, έξυπνες λειτουργίες που απλοποιούν τα πάντα & εντυπωσιακό design που εναρμονίζεται με τον χώρο σου. Ξέχνα τις ημέρες που όλη η παρέα στριμωχνόταν μπροστά από μια μικρή και σκοτεινή οθόνη με ακατάστατα καλώδια τριγύρω. Οι QLED TVs ήρθαν για να σε ταξιδέψουν σε μια νέα εποχή, όπου μπορείς να παρακολουθείς εικόνες με πλούσια χρώματα ακόμα και από μεγάλη απόσταση, να διαχειρίζεσαι εύκολα όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σου και να αλληλεπιδράς με την τηλεόραση μόνο με τη φωνή.

Τεχνολογίες που ξεχωρίζουν

Q Picture

Οι Samsung QLED TVs προσφέρουν 100% όγκο χρώματος χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Quantum dot, που αποδίδει ένα φάσμα δισεκατομμυρίων αποχρώσεων. Επιπλέον οι τεχνολογίες Q Contrast και Q HDR εξασφαλίζουν τέλεια εικόνα με μια ευρύτερη γκάμα φωτεινότητας και αντιθέσεων, ενώ ο ισχυρός επεξεργαστής Q Engine υπόσχεται σκηνές απόλυτου ρεαλισμού.

Q Style

Θέλεις μια TV… έργο τέχνης; Οι QLED TVs έχουν εξαλείψει το κενό μεταξύ του τοίχου και της TV, προσφέρουν κομψό σχεδιασμό από όποια πλευρά και αν τις δεις, ενώ φρόντισαν να απαλλαγούν απ’ όσα μας αποσπούν την προσοχή, όπως τα ακατάστατα καλώδια ή ακόμη και τη μαύρη οθόνη. Χάρη στη λειτουργία Ambient Mode η τηλεόρασή σου προβάλει χρήσιμες πληροφορίες, φωτογραφίες από το κινητό σου ή ένα φόντο που ταιριάζει με την αισθητική του υπόλοιπου χώρου, ενώ παράλληλα αναπαράγει μια ελαφριά μουσική υπόκρουση.

Q Smart

Οι Samsung QLED TVs σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να σου χαρίσουν μια «έξυπνη» τηλεοπτική εμπειρία. Τώρα με το μοναδικό one remote control έχεις τον έλεγχο όλων των συσκευών σου κυριολεκτικά στο χέρι σου, με την πλατφόρμα SmartThings μπορείς να συνδέσεις ανά πάσα στιγμή όλες τις smart συσκευές του σπιτιού σου, ενώ με το Samsung Cloud μπορείς να συγχρονίσεις εύκολα και γρήγορα τις Samsung συσκευές σου, από την τηλεόραση μέχρι και το ψυγείο. Μάθε περισσότερα για τις ολοκαίνουριες σειρές Q7FN, Q8CN και Q9FN σε ένα από τα καταστήματα Public!