Σχολείο τέλος: Ώρα για χαλάρωση!

Περίληψη: Ήρθε το καλοκαιράκι! Έκλεισαν τα σχολεία και έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου.  Θα κάνεις...

Ήρθε το καλοκαιράκι! Έκλεισαν τα σχολεία και έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου.  Θα κάνεις μπάνια, βουτιές, βόλτες, θα παίξεις και επιτέλους θα χαλαρώσεις από τις σχολικές σου υποχρεώσεις! Θα σου δώσουμε λοιπόν με τη σειρά σας κάποιες ιδέες για το πώς να γεμίσεις τον άπλετο χρόνο που θα διαθέτεις από εδώ και πέρα χωρίς να πλήξεις λεπτό!

Δημιουργία και χαλάρωση

Είναι καλοκαιρινό μεσημεράκι με αρκετή ζέστη και ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι διακοπές, επομένως-χαλάρωση στο σπίτι! Ο off-duty μαθητής που ανήκει στις ηλικίες του δημοτικού μπορεί να εκφράσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες με τα σετ ζωγραφικής finding dory, να ανακαλύψει τον μικρό επιστήμονα που κρύβει μέσα του, δημιουργώντας τα δικά του αρώματα με το σετ δημιουργίας Αρωματοποιία ή να πειραματιστεί με το εργαστήριο πειραμάτων Kid Lab! [gallery ids="49895,49896,49897"] Αν τώρα είσαι λίγο μεγαλύτερος off duty μαθητής και έχεις μαζευτεί με τους κολλητούς σου στο σπίτι, έχεις αρκετές επιλογές διασκέδασης!  Μπορείς να παίξεις Σκάκι, Μπιλιάρδο ακόμη και Bowling σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού θες!

Let’s get out!

[gallery ids="49891,49889,49890"] Έπαιξες, δημιούργησες, χαλάρωσες, ήρθε το απογευματάκι και πέρασε και ο μεσημεριανός καύσωνας!  Ώρα για βόλτα λοιπόν!  Διάλεξε το πατίνι ή το scooter  που προτιμάς και βγες στον κήπο, το δρόμο ή το πάρκο! Εμείς ξεχωρίζουμε το σούπερ Scooter razor Ripsurf για να φέρεις την παραλία στην πόλη ή το ξεχωριστό Jetts Heel Wheels Razor, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενισχύει την σωματική και οπτική ευφυΐα!

Movie nights

[gallery ids="49894,49892,49893"]Το βραδάκι σταθερή επιλογή και αξία είναι μια ταινία!  Φέρε τους κολλητούς στο σπίτι και δείτε μια από τις κλασσικές αγαπημένες για το καλοκαίρι : Βαιάνα, Μπάτε Σκύλοι αλέστε και Ψάχνοντας την Ντόρι!