Τον Σεπτέμβριο έρχεται το ανανεωμένο Nintendo Switch!

Περίληψη: H Nintendo ανακοίνωσε επίσημα την ανανεωμένη έκδοση του Nintendo Switch, που ακούγεται έντονα το τελευταίο...

H Nintendo ανακοίνωσε επίσημα την ανανεωμένη έκδοση του Nintendo Switch, που ακούγεται έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η βασική διαφορά της κονσόλας είναι πως θα υποστηρίζει μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας, αφού η μπαταρία της θα μπορεί να υποστηρίξει λειτουργία από 4,5 ως και 9 ώρες (ανάλογα με το παιχνίδι).

Η αναβάθμιση αυτή είναι σημαντική, αν σημειώσει κανείς πως το τωρινό μοντέλο υποστηρίζει από 2,5 ως 6,5 ώρες λειτουργίας. Πέραν αυτού, δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά σε επίπεδο λειτουργιών και τεχνικών χαρακτηριστικών.

Το νέο Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα ξεχωρίζει από τη νέα του συσκευασία, στην οποία το κόκκινο χρώμα είναι αρκετά πιο έντονο.

Όπως φαίνεται, η Nintendo ανανεώνει σε σημαντικό βαθμό το hardware της, μιας και πρόσφατα ανακοίνωσε και την φθηνότερη έκδοση της κονσόλας, το Nintendo Switch Lite.

Βρες τώρα όλες τις διαθέσιμες κονσόλες Nintendo Switch στα καταστήματα public ή μέσω του public.gr και κάνε προ-παραγγελία το Nintendo Switch Lite μέσω του public.gr!