Συνεχίζουν το σαρωτικό τους πέρασμα iPhone και Apple Watch

Περίληψη: Μπορεί να κατακρίθηκε από αρκετούς για την υψηλή του τιμή, αλλά το iPhone φαίνεται πως...

Μπορεί να κατακρίθηκε από αρκετούς για την υψηλή του τιμή, αλλά το iPhone φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω. Ενώ συνεχίζει ακάθεκτο στην αγορά της τεχνολογίας, η Apple προχώρησε σε ανακοινώσεις για τις πωλήσεις και την κερδοφορία της στο πρώτο ημερολογιακό τρίμηνο του 2015. Το iPad σημείωσε πτώση σε σχέση με το 2014, ενώ Mac και iPhone κινήθηκαν ανοδικά. Συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο πωλήθηκαν 61.1 εκατομμύρια iPhone, σε σχέση με τα 43.7 εκατομμύρια που πουλήθηκαν πέρσι. Με αυτά τα δεδομένα, ο τζίρος της εταιρείας ανέβηκε στα 40.3 δισεκατομμύρια δολάρια!

Apple WatchΕντυπωσιακό ξεκίνημα όμως είχε και το Apple Watch! Με τη συσκευή να κυκλοφορεί σε ελάχιστες αγορές από τις 24 Απριλίου, ήδη οι αριθμοί που έχουν εμφανιστεί δημιουργούν πονοκέφαλο. Μόνο για την αγορά της Αμερικής, έγιναν 957 χιλιάδες κομμάτια προπαραγγελία, την ώρα που όλα τα Android smartwatches έχουν καταφέρει να πουλήσουν μέσα σε διάστημα 6 μηνών 720 χιλιάδες μονάδες.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει με το που θα κυκλοφορήσει επίσημα και σε περισσότερες αγορές και πόσο θα ανέβει ακόμη αυτή τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες.