Έξυπνο σπίτι από... μακριά με λύσεις Woox!

Περίληψη: Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να ανάψεις τα φώτα στο σπίτι σου, χωρίς καν...

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να ανάψεις τα φώτα στο σπίτι σου, χωρίς καν να βρίσκεσαι μέσα σ’ αυτό; Τι θα έλεγες αν είχες ανά πάσα στιγμή εικόνα του χώρου σου -και μάλιστα σε Full HD ανάλυση- στην οθόνη του κινητού σου; Σκέφτεσαι την ευκολία που θα σου προσέφερε ο απομακρυσμένος έλεγχος των συσκευών σου, ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν έχεις πρόσβαση στο internet;

Ήρθε η ώρα να κάνεις και το δικό σου σπίτι έξυπνο, εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά! Τα προϊόντα της Woox θα σου επιτρέψουν να εκμεταλλευτείς τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα ενός smart home, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και σημαντικό κόστος εγκατάστασης. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι δίκτυο Wi-Fi και το smartphone σου!

Μπορείς να κάνεις την αρχή με τις έξυπνες λάμπες της Woox. Θα συνδεθούν απ’ ευθείας στο Wi-Fi σου θα έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τον φωτισμό σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού από την άνεση του smartphone σου, παρακολουθώντας μάλιστα και την κατανάλωση ρεύματος.

Με τις έξυπνες πρίζες και πολύπριζα, θα κάνεις… έξυπνη την κάθε συσκευή σου! Προγραμμάτισε τις ώρες που θα ενεργοποιούνται βραστήρες, σίδερα, φωτιστικά, θερμάστρες και κάθε λογής συσκευή και εξοικονόμησε χρόνο και ρεύμα.

Όσο για την ασφάλεια του χώρου σου, η κάμερα της Woox είναι ό,τι πρέπει. Διαθέτει ανιχνευτή κίνησης, έτσι ώστε να σε ειδοποιεί ακόμα κι όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Διαθέτει φωτισμό LED και ενσωματωμένο μικρόφωνο, αποθηκεύει τα βίντεό της σε κάρτες SD ενώ συνδέεται στο Wi-Fi του σπιτιού σου χωρίς καλώδιο!

Οι έξυπνες λύσεις της Woox έρχονται να αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Μη διαβάζεις άλλο για το smart home: ήρθε η ώρα να το ζήσεις!