Διάλεξε smartphone & tablet και φύγαμε για παραλία!

Περίληψη: Η επιλογή smartphone δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η αγορά είναι γεμάτη από εκπληκτικές συσκευές με...

Η επιλογή smartphone δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η αγορά είναι γεμάτη από εκπληκτικές συσκευές με κορυφαίες λειτουργίες, κομψό design και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά

Δίνουμε έμφαση στην ανάλυση της κάμερας, τον αριθμό των φακών ή μήπως και τα δύο; Πόσο μεγάλη πρέπει να είναι μια οθόνη για να προσφέρει κορυφαία εμπειρία χρήσης δίχως να επηρεάζει το κράτημα της συσκευής; Είναι σημαντική ή όχι η πιστοποίηση IP, με την οποία ένα κινητό προστατεύεται από νερό και σκόνη;

Στο Public Blog, λοιπόν, φροντίσαμε για σένα που τώρα, αρχή καλοκαιριού, το πήρες απόφαση να αλλάξεις κινητό! Ψάξαμε, βρήκαμε και σου παραθέτουμε τις καλύτερες συσκευές που θα βρεις στα καταστήματα Public βάσει τιμής, εστιάζοντας στα δυνατά τους χαρακτηριστικά και τις ανάγκες που θα καλύψουν. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις μελετήσεις προσεκτικά και να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στο γούστο, το budget και τα θέλω σου!

Τι λες, πάμε;

Samsung Galaxy S10

Θα το πάρεις: για την οθόνη Infinity-O, τα κορυφαία χαρακτηριστικά και το ασύγκριτο design

Μια συσκευή που θα σε γοητεύσει από την πρώτη ματιά, το Galaxy S10 της Samsung ανήκει στις πιο κομψές προτάσεις που έχουμε δει ποτέ στην αγορά των smartphones. Έρχεται με οθόνη Infinity-Ο στις 6,1 ίντσες για μια υπέροχη εμπειρία θέασης από άκρη σε άκρη και με ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν exynos 8nm, 8GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Samsung Galaxy S10e

Θα το πάρεις: για την οθόνη Infinity-O, τις «μαζεμένες» διαστάσεις και τον κορυφαίο σχεδιασμό

Αν οι 6,1 ίντσες του Galaxy S10 σου φαίνονται πολλές, τότε η Samsung έχει την ιδανική λύση για σένα με το Galaxy S10e. Με οθόνη Infinity-O στις 5,8 ίντσες και ελαφρώς μειωμένες διαστάσεις, θα σου προσφέρει τέλειο κράτημα σε συνδυασμό πάντα με τεχνικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Ο επεξεργαστής exynos πλαισιώνεται από 6 GB RAM και 128 GB ROM.

Huawei P30 Pro

Θα το πάρεις: για τις κάμερες Leica, το φουτουριστικό design και την τεχνητή νοημοσύνη

Η Huawei αγγίζει την τελειότητα με το P30 Pro, μια συσκευή που μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον! Η τετραπλή κάμερα της Leica θα αποτυπώσει κάθε σου στιγμή σε εικόνα και βίντεο με τέλεια ποιότητα και υπέροχα χρώματα. Η δε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και οι προηγμένοι αλγόριθμοι θα ενισχύσουν τις λήψεις σου, κάνοντας όλη τη δύσκολη δουλειά για λογαριασμό σου!

Samsung Galaxy A70

Θα το πάρεις: για τις κορυφαίες επιδόσεις, την τριπλή κάμερα και τη συμπαγή κατασκευή

Το Galaxy A70 αποτελεί μια από τις πλέον «τίμιες» προτάσεις που θα βρεις στην αγορά, ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Έχοντας τον τρόπο να συνδυάζει τον premium σχεδιασμό με την υψηλή απόδοση, έρχεται με ευρεία Super AMOLED οθόνη Infinity-U, τριπλή κύρια κάμερα, 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, όντας έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σου ανάγκη.

Huawei P30 lite

Θα το πάρεις: για το πανέμορφο design και την άριστη σχέση τιμής/απόδοσης

Αν έχεις ερωτευτεί τα «μεγάλα» P30 αλλά εξακολουθούν να παραμένουν εκτός budget για σένα, η Huawei έχει τη λύση που ψάχνεις. Το P30 lite είναι μια συσκευή με design παρόμοιο με εκείνο του P30, σύστημα τριών καμερών, κάμερα selfie 24 MP και μια εντυπωσιακή οθόνη 6,1 ιντσών. Σε συνδυασμό δε με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τα 4 GB RAM, θα σε καλύψει πλήρως.

Samsung Galaxy A50

Θα το πάρεις: για την τριπλή κάμερα και τη Super AMOLED οθόνη του

Με το Galaxy A50 η Samsung έχει βρει τον τρόπο να προσφέρει Super AMOLED οθόνη σε συσκευή με κόστος κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 400€. Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να κάνει τον οποιονδήποτε να προτιμήσει την πρότασή της έναντι οποιασδήποτε άλλης, ωστόσο η τριπλή κάμερα, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής κι η μπαταρία των 4000 mAh έρχονται να το…σιγουρέψουν!

Και από tablet…;

Οι προτάσεις μας ωστόσο δεν εξαντλούνται στα smartphones αλλά περιλαμβάνουν και ιδιαίτερα χρήσιμα όσο και εντυπωσιακά tablets. Ιδανικά για το σπίτι ή το γραφείο, για την απόλαυση περιεχομένου όπως φωτογραφίες και βίντεο, την ανάγνωση, το browsing και φυσικά το gaming, τα tablet που έχουμε εντοπίσει είναι ό,τι πρέπει για κάθε στιγμή της ημέρας.

Αν αναζητάς κάτι ευέλικτο και προσιτό, το Samsung Tab A(2019) έρχεται να σου λύσει τα χέρια. Στις 10,1 ίντσες και με χαμηλό βάρος, για να το χειρίζεσαι και να το μεταφέρεις με άνεση, διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου –που αυξάνονται με την προσθήκη κάρτας microSD. Κομψό και συνάμα ισχυρό, θα τρέξει ό,τι του ζητήσεις, προσφέροντάς σου μια απόλυτα ομαλή εμπειρία multitasking. Έρχεται σε δύο εκδόσεις: Wi-Fi για τον καθημερινό χρήστη και 4G για εκείνον που μετακινείται διαρκώς και ως εκ τούτου χρειάζεται μια λύση on-the-go.

Από εκεί και πέρα, για σένα που ψάχνεις το κάτι παραπάνω, υπάρχει το Samsung Galaxy Tab S5E. Στις 10,4 ίντσες και με βάρος μόλις 400 γραμμάρια, είναι μια εξαιρετικά εύχρηστη συσκευή που όμως θα σου επιτρέψει να εκτοξεύσεις την παραγωγικότητά σου στα ύψη. Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, τρέχει Android 9 Pie και μέσω της Super AMOLED οθόνης του θα σου προσφέρει μία απόλυτα εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

Με υποστήριξη 802.11ac για ταχύτατες συνδέσεις Wi-Fi, τέλος, θα σε κρατήσει συνδεδεμένο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα με ταχύτητες που θα κάνουν το laptop σου να… κοκκινίσει!