Δώρα για techies: smartphone, tablet ή μήπως καινούργιο laptop;

Περίληψη: Επιλέγουμε δώρα για τον Δημήτρη και τη Δήμητρα που αγαπούν την τεχνολογία! Εσύ τι θα διαλέξεις;

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην χρειάζεται την τεχνολογία στη καθημερινότητά του και πολλοί είναι εκείνοι που λατρεύουν ότι έχει σχέση με τεχνολογία. Τώρα που πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Δημητρίου, λοιπόν, η επιλογή ενός tech δώρου για τους εορτάζοντες είναι μία πολύ έξυπνη λύση. Ποιο από όλα τα tech προϊόντα όμως να τους κάνεις δώρο; Για να σε βοηθήσουμε να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, συγκεντρώσαμε μερικές επιλογές από τις πιο hot κατηγορίες για να επιλέξεις ευκολότερα.

Smartphone

Το smartphone είναι η κυριότερη tech συσκευή για την πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα. Ίσως ήρθε η ώρα και για τη Δήμητρα και το Δημήτρη να αντικαταστήσουν τη… γερασμένη τους συσκευή με το νέο κινητό που θα τους κάνεις δώρο. Για μία εξαιρετική και παράλληλα οικονομική λύση σου προτείνουμε τα Xiaomi Redmi Note 9 και Huawei P40 Lite, τα οποία συνδυάζουν δυνατά specs σε ένα προσιτό πακέτο. Αν βέβαια θες να αφήσεις άφωνο το Δημήτρη ή τη Δήμητρα, τότε επίλεξε το Apple iPhone 11. Να είσαι σίγουρος ότι τέτοια έκπληξη δεν θα την περιμένουν!

Tablet

Μιας και μιλάμε για techies βέβαια, είναι πολύ πιθανό να έχουν ήδη ένα τελευταίας τεχνολογίας smartphone. Σε αυτή την περίπτωση πας σε tablet. Για τις ώρες που το smartphone είναι πολύ μικρό, αλλά, το άνοιγμα του laptop δεν είναι απαραίτητο, ένα tablet είναι η τέλεια λύση. Η πιο φορητή επιλογή είναι μία ταμπλέτα στις 8 ίντσες, η οποία δε χρειάζεται να μείνει στο σπίτι, καθώς χωρά πανεύκολα και στην τσάντα. Τα Huawei MatePad T8 και Lenovo Tab M8 διαθέτουν σύνδεση Wi-Fi, ενώ αν πιστεύεις ότι και η σύνδεση κινητής είναι απαραίτητη τότε επίλεξε το Samsung Galaxy Tab A8 4G. Χάρη στο μικρό μέγεθος και την οικονομική τους τιμή, και τα τρία αυτά tablet μπορούν να γίνουν ένα τέλειο δώρο και για παιδιά.

Φωτογραφική μηχανή

Στους μικρούς σου φίλους μπορείς να χαρίσεις κάτι ακόμα πιο δημιουργικό για τη γιορτή τους, το οποίο να σχετίζεται με την τεχνολογία. Η παιδική φωτογραφική μηχανή Easypix KiddyPix Robozz θα αναδείξει τον καλλιτέχνη που κρύβει μέσα του ο Δημήτρης και η Δήμητρα. Αν τα παιδιά μεγάλωσαν και έχουν πιο extreme χόμπι πλέον, τότε ίσως να ήταν καλύτερο να τους δωρίσεις την action camera GoXtreme Enduro Black 4K η οποία καταγράφει πλάνα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Για τους πιο… σοβαρούς της φωτογραφίας, ένα ανεπανάληπτο δώρο είναι η Canon EOS 2000D σε kit με δύο φακούς, με την οποία μπορεί κάθε επίδοξος φωτογράφος να αναπτύξει το ταλέντο του.

Laptop

Όσο ωραία και χρήσιμα είναι τα smartphone, τα tablet και οι φωτογραφικές μηχανές, μερικές φορές μόνο ένας υπολογιστής μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τη δουλειά σου. Σήμερα, το laptop είναι το βασικό εργαλείο για πολλούς, άρα και ο Δημήτρης μπορεί να χρειάζεται το δικό του. Αν οι ανάγκες του περιορίζονται σε πλοήγηση internet και εφαρμογές Office τότε θα ξετρελαθεί μόλις δει ότι του έκανες δώρο το Quest Slimbook Plus V. Αν πάλι χρειάζεται μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, τότε χρειάζεται το HP 14s με τον οκταπύρηνο AMD Ryzen 7 4700U.

Σε όποιο tech δώρο και να καταλήξεις για τη Δήμητρα και το Δημήτρη, ο προορισμός για να το αποκτήσεις είναι το Public, η νούμερο ένα αλυσίδα για αγορές τεχνολογίας και ψυχαγωγίας! Βιάσου μόνο γιατί η γιορτή έφτασε σχεδόν.