Galaxy F62: smartphone με μπαταρία 7.000mAh από τη Samsung!

Περίληψη: Ποιος είναι ο «βασιλιάς» της αυτονομίας στην γκάμα της Samsung παγκοσμίως; Το νέο Galaxy F62 με μπαταρία 7.000mAh. Πάμε να μάθουμε περισσότερα!

Τι ψάχνεις από το επόμενό σου smartphone; Κάποιοι μπορεί να πουν καλύτερη κάμερα, άλλοι ταχύτερη λειτουργία και μερικοί μπορεί να απαντήσουν 5G. Αν όμως εσένα σε ενδιαφέρει η μπαταρία πάνω από όλα, ποιο κινητό σε καλύπτει; Η Samsung έχει τη λύση στο πρόβλημά σου, καθώς δημιούργησε το Galaxy F62, ένα smartphone με «θηριώδη» μπαταρία 7.000mAh.

Τόσο μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας δεν βλέπουμε συχνά ούτε στα περισσότερα tablet - πόσο μάλλον σε κινητό. Παρόλα αυτά το μέγεθος του Samsung Galaxy F62 δεν είναι απαγορευτικό. Η νέα συσκευή της Samsung έχει οθόνη 6,7 ιντσών με Infinity-O σχεδιασμό. Τόσο μεγάλη διαγώνιο οθόνης συναντάμε και σε άλλα smartphone, κανένα όμως δεν έχει τέτοια μπαταρία. Η οθόνη έχει ανάλυση FullHD+ και είναι τεχνολογίας AMOLED, άρα η αναπαραγωγή περιεχομένου είναι επίσης ένα από τα δυνατά χαρτιά της συσκευής.

Πέρα από τη μπαταρία, που τραβά την προσοχή, το Galaxy F62 είναι ένα εντυπωσιακό smartphone από πολλές ακόμα απόψεις. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το κάνουν σχεδόν flagship. Στο εσωτερικό του, για παράδειγμα, υπάρχει ο Exynos 9825 επεξεργαστής στα 7nm, ο οποίος χρησιμοποιείται και στο Galaxy Note 10. Επίσης το SoC του Galaxy F62 θα συνοδεύεται από 6 ή 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Πολύ ανταγωνιστικό μοιάζει να είναι και το σύστημα κάμερας της νέας συσκευής. Στην «πλάτη» του Samsung Galaxy F62 βρίσκουμε 4 κάμερες, με τη βασική από αυτές να έχει ανάλυση 64MP. Τον βασικό αισθητήρα συνοδεύουν μια ultra-wide κάμερα 12MP, μια macro κάμερα 5MP και ένας αισθητήρας απόστασης 5MP. Η selfie κάμερα βρίσκεται εντός της οθόνης και προσφέρει φωτογραφίες σε ανάλυση 32MP.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν βρίσκεται κάτω από την οθόνη, όπως συμβαίνει σε πολλά high-end Samsung smartphone, αλλά είναι τοποθετημένος στο πλάι. Η τεράστια μπαταρία της συσκευής θα μπορεί να φορτίσει στα 25W έτσι ώστε να γεμίζει γρήγορα. Το Galaxy F62 θα κυκλοφορήσει με προεγκατεστημένο το Android 11, το οποίο βασίζεται στο One UI 3.1 custom skin της Samsung.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία και ακόμα δεν ξέρουμε αν η Samsung σχεδιάζει να τη φέρει και στην Ευρώπη. Εσύ θα ήθελες ένα κινητό με μπαταρία 7.000mAh;