Galaxy Unpacked στις 11 Αυγούστου / Τι περιμένουμε από τη Samsung;

Περίληψη: Το επόμενο Unpacked event από τη Samsung είναι γεγονός. Έρχεται στις 11 Αυγούστου και η πρόσκληση μας δίνει μια «γεύση» για το τι θα ανακοινωθεί!

Η Samsung ανακοίνωσε εδώ και αρκετές ημέρες το επόμενο Unpacked event που ετοιμάζει. Αυτό θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι στο samsung.com/gr ή μέσα από το κανάλι της Samsung στο YouTube. Τώρα που μάθαμε το «πότε;» και το «πού;», αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το τι θα δούμε στο event. Η Samsung δεν το έχει αποκαλύψει αλλά η πρόσκλησή της μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το τι μας περιμένει.

Σύμφωνα με τη Samsung, «Τα τελευταία χρόνια είδαμε τις καινοτομίες των Samsung Galaxy smartphone να αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Άρα γιατί να αλλάξουμε κάτι καλό; Αν δεν ζήσετε κάτι καινούργιο, πώς θα γνωρίζετε ότι υπάρχει και καλύτερο; Δεν ξέρετε τι χάνετε. Και μόλις μάθετε, δεν θα θέλετε να γυρίσετε πίσω. Είστε έτοιμοι για επικές εμπειρίες. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται.». Ήδη από την τελευταία έκφραση καταλαβαίνουμε πως ίσως στο Unpacked δούμε αναδιπλούμενες συσκευές.

Video Duration
0:17


«Είναι το καλό, αρκετά καλό;» Αναρωτιούνται οι BTS, η Millie Bobby Brown και αρκετοί ακόμα influencers, οι οποίοι μας προ(σ)καλούν επίσης να προετοιμαστούμε να κάνουμε unfold. «Get ready to unfold» διαβάζουμε και στην κορυφή της πρόσκλησης, γεγονός που πρακτικά επιβεβαιώνει πως ίσως στο επόμενο Unpacked event πρωταγωνιστές θα είναι τα νέα foldable smartphones της Samsung.

H Samsung έχει σήμερα δύο σειρές αναδιπλούμενων συσκευών, τις Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip. Άρα, στην εκδήλωση της Τετάρτης ίσως αναμένουμε τους διαδόχους τους;

Video Duration
0:15


Συνήθως, εκτός από νέα Galaxy smartphones, η Samsung χρησιμοποιεί τα Unpacked events της για να παρουσιάσει νέα tablets και νέα αξεσουάρ, όπως smartwatches ή ασύρματα ακουστικά.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα ενδιαφέροντος & μείνε συντονισμένος στο Public Blog, για να μάθεις τα πάντα από το επερχόμενο Unpacked μόλις αυτό πραγματοποιηθεί!