Γιορτή της Μητέρας 2021/ Διαλέγουμε δώρα για techie μαμάδες!

Περίληψη: Αγαπά και η δική σου μαμά οτιδήποτε σχετικό με τεχνολογία; Τότε το δώρο που θα της κάνεις φέτος είναι ένα κορυφαίο gadget!

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι κάθε χρόνο αφιερωμένη στη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μας, τη μαμά! Και αφού μάνα είναι μόνο μία, τώρα, που έρχεται η ημέρα της, αξίζει ένα ξεχωριστό δώρο. Τι να προτιμήσεις όμως; Άραγε η μαμά σου είναι techie; Κι αν δεν είναι, θα γίνει: καινούργιο smartphone για ατελείωτα video calls, μια καλή φωτογραφική για να ανακαλύψει τη φωτογράφο μέσα της ή χρωματιστά gadgets και αξεσουάρ που θα της φτιάξουν τη μέρα; Οι ιδέες πολλές και οι προτάσεις ακόμα περισσότερες. Πάμε να διαλέξουμε μαζί το δώρο της!

Ξεκινάμε από το smartphone! Το πιο δυνατό smartphone της αγοράς δεν είναι άλλο από το iPhone 12, χάρη στον κορυφαίο επεξεργαστή του. Από όλα τα μοντέλα που μπορείς να επιλέξεις, αυτό που θα ξετρελάνει τη μαμά περισσότερο από κάθε άλλο είναι το iPhone 12 στο καινούργιο μωβ χρώμα! Έχει αλλάξει πρόσφατα smartphone η μαμά; Τότε κάνε της δώρο ένα tablet. Και σε αυτή την κατηγορία η Apple κυριαρχεί. Το iPad 10,2" 8th Gen είναι μια ολοκληρωμένη λύση για mobile παραγωγικότητα και ψυχαγωγία σε οθόνη μεγαλύτερη από του κινητού.

Η ψυχαγωγία γίνεται ακόμα πιο απολαυστική με ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά. Τα Xiaomi Mi True Basic 2 συνδέονται άμεσα με οποιαδήποτε συσκευή, χάρη στο Bluetooth 5.0, και είναι πολύ άνετα, καθώς ζυγίζουν μόλις 4,1 γραμμάρια το καθένα. Ακόμα ποιοτικότερη γίνεται η ακρόαση με τα Huawei FreeBuds 4i. Τα ακουστικά της Huawei διαθέτουν active noise cancellation, για να ακυρώνουν τη φασαρία που επικρατεί παντού, ενώ τα δυναμικό πηνίο 10 χιλιοστών και το ευαίσθητο διάφραγμα πολυμερούς σύνθεσης προσφέρουν κρυστάλλινη αναπαραγωγή ήχου.

Αν σου αρέσει η ιδέα ενός μουσικού δώρου, αλλά όχι τόσο αυτή των ακουστικών, σου έχουμε ακόμα μία πρόταση. Μπορείς να κάνεις δώρο στη μαμά ένα ασύρματο ηχείο. Το JBL Go 3 σε έντονο κόκκινο χρώμα είναι μικρό, δυνατό και ανθεκτικό, οπότε μπορεί να έρθει μαζί της σε κάθε εξόρμηση. Ακόμα δυνατότερο ήχο θα δώσει το Sony SRSXB23 με τη λειτουργία EXTRA BASS. Είναι και αυτό ανθεκτικό ενώ η αυτονομία των 12 ωρών εξασφαλίζει ολοήμερη διασκέδαση χωρίς σταματημό!

Μιλώντας για εξορμήσεις, το μυαλό μας πηγαίνει απευθείας και σε ένα ακόμα τέλειο δώρο τεχνολογίας, την κάμερα. Οι αναμνήσεις που δημιουργεί κάθε οικογένεια μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο με τη mirrorless φωτογραφική μηχανή Canon EOS M50. Το μοντέλο αυτό είναι εξαιρετικά πλήρες σε δυνατότητες αλλά διαθέτει πολύ μικρό μέγεθος. Στο πακέτο επίσης προσφέρεται και εξωτερικό μικρόφωνο, οπότε η μαμά που λατρεύει να τραβά φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να καταγράψει ακόμα και... family vlogs!

Όποιο tech gadget κι αν ταιριάζει στη δική σου μαμά, το public.gr είναι ο απόλυτος προορισμός δώρου για τη Γιορτή της Μητέρας!