Miniguide / Τα καλύτερα apps για Yoga και Pilates!

Περίληψη: Γυμνάσου σωστά με τα κορυφαία apps για Yoga και Pilates!

Ποιος έχει δοκιμάσει - έστω μια φορά- Pilates ή Yoga και δεν έχει ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα; Και οι δύο τρόποι άσκησης δημιουργούν ευεξία και σε χαλαρώνουν. Αυτή την περίοδο, που αποφεύγουμε να βρισκόμαστε σε κλειστούς χώρους με πολλά άτομα, ξεχωρίσαμε 5 από τα καλύτερα fitness apps που κάνουν τη γυμναστική από το σπίτι σου... παιχνιδάκι! Απλώς σύνδεσε το app στο smartphone, το tablet ή το laptop σου και ξεκίνα!

1. Yoga Studio: Poses & Classes

Παρακολούθησε τα HD Video μαθήματα Yoga για αρχάριους ή επαγγελματίες και μάθε όλες τις τεχνικές από έναν έμπειρο δάσκαλο. Αν θεςκάτι διαφορετικό, δοκίμασε να δημιουργήσεις τις δικές σου προσαρμοσμένες κινήσεις με το ειδικό tool που θα βρεις στην εφαρμογή! Το συγκεκριμένο app διατίθεται τόσο για Android συσκευές όσο και για iOS.

2. Daily Yoga | Fitness Yoga Plan & Meditation App

Με αυτήν την... υπερτέλεια εφαρμογή μπορείς να καθορίσεις εσύ τη διάρκεια, το επίπεδο δυσκολίας, τον στόχο που θα θέσεις αλλά και το στυλ της γυμναστικής που σου ταιριάζει. Μπορείς επίσης να συνδεθείς με την παγκόσμια online κοινότητα Yoga και να ενημερώνεσαι για νέα ή μαθαίνεις tips! Και αυτό το app διατίθεται για Android αλλά και iOS συσκευές.

3. 5 Minute Pilates

Πέντε λεπτά άσκησης είναι αρκετά για να διατηρήσεις ένα υγιές σώμα. Δεν είναι πάντα απαραίτητη η πολύωρη προπόνηση! Με αυτό το app γυμνάζεσαι αποτελεσματικά αυξάνοντας τη δύναμη του κορμού αλλά και των μυών σου. Μπορείς να το χωρέσεις σίγουρα στο καθημερινό σου πρόγραμμα! Βρες το με ένα κλικ εδώ για Android συσκευές ή με ένα κλικ εδώ για iOS.

4. Pocket Yoga

Οι επιλογές σε αυτό το app είναι τόσες πολλές, που δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ! Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 27 προγράμματα εκγύμνασης, με διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας και διάρκειας. Περιλαμβάνει εικόνες για σωστή στάση σώματος και πολλά ακόμα . Όπως τα τρία προηγούμενα apps, έτσι και αυτό διατίθεται σε Android και iOS.

5. FitOn - Free Fitness Workouts & Personalized Plans

Ήρθε η ώρα για εκγύμναση και χαλάρωση. Αυτή η εφαρμογή θα λειτουργήσει ως αγχολυτικό! Τι εννοούμε; Κάνοντας τις κατάλληλες ασκήσεις, μπορείς να κοιμάσαι καλύτερα, να βελτιώσεις τις αναπνοές σου και να νιώσεις σημαντική αναζωογόνηση. Βρες αμέτρητες επιλογές σε ασκήσεις και βίντεο είτε έχεις Android συσκευή είτε iOS με ένα κλικ! 

Η γυμναστική είναι για όλους. Με υπομονή, επιμονή και ζήλο μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ξεκίνα σήμερα την προπόνησή σου και να είσαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!