Πες το με ένα emoji: Σήμερα είναι η μέρα τους!

Περίληψη: Καθημερινά χρησιμοποιούνται 60 εκατ. emojis στο Facebook και περισσότερα από 5 δισ. στo Messenger. Εσύ ποιο emoji χρησιμοποιείς πιο συχνά;

Κάνε ένα test: άνοιξε το smartphone σου, πήγαινε στα μηνύματα και δες ποιο emoji είναι πρώτο στις πρόσφατες επιλογές σου. Εκείνο που γελάει μέχρι δακρύων, αυτό με τις καρδούλες στα μάτια ή αυτό που βγάζει... γλώσσα; Το βρήκες; Αυτό ακριβώς είναι και το συναίσθημα που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο, έτσι λένε οι «ειδικοί» του Instagram τουλάχιστον.

Τα emojis μπήκαν στη ζωή μας (και στο Oxford λεξικό) και έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας μας. Γιατί πώς θα δείξεις στο άλλο σου μισό πόσο in love είσαι αν δεν βάλεις emoji με μάτια-καρδούλες;

Video Duration
4:30


Η 17η Ιουλίου έχει ανακηρυχθεί (και επίσημα) ως Παγκόσμια Ημέρα Emoji. Και, φυσικά, το Facebook δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το party, αποκαλύπτοντας ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τη χρήση των emoji στο Messenger.

Κράτα σημειώσεις: Καθημερινά χρησιμοποιούνται 60 εκατ. emojis στο Facebook και περισσότερα από 5 δισ. στo Messenger, με δημοφιλέστερο όλων το LOL emoji και σκυτάλη παίρνουν η καρδούλα, το emoji με καρδιές στα μάτια και το kissing emoji.

Εσύ πιο emoji χρησιμοποιείς πιο συχνά στο smartphone σου;