Samsung / Life Unstoppable event: Όλες οι ανακοινώσεις

Περίληψη: Μπορεί η Samsung να μη συμμετέχει επίσημα στην IFA 2020 αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να ανακοινώσει αρκετές νέες συσκευές την ίδια περίοδο που εξελίσσεται η έκθεση. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Μπορεί η Samsung να μη συμμετέχει επίσημα στην IFA 2020 αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να ανακοινώσει αρκετές νέες συσκευές την ίδια περίοδο που εξελίσσεται η έκθεση. Για να παρουσιάσει τις αφίξεις της διοργάνωσε το «Life Unstoppable» virtual event, όπου ανακοίνωσε πολλά νέα gadget σε διαφορετικές κατηγορίες συσκευών. Ας δούμε με τη σειρά ό,τι ανακοινώθηκε!

Samsung Galaxy A42 5G

Πρώτο-πρώτο στη σειρά ένα smartphone, το Samsung Galaxy A42 5G. Το κινητό αυτό θα γίνει η πιο προσιτή 5G πρόταση της Samsung, φέρνοντας τη συνδεσιμότητα δικτύων πέμπτης γενιάς σε ακόμα πιο οικονομικά μοντέλα. Η συσκευή, εκ πρώτης όψεως, θυμίζει το Samsung Galaxy A41, αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερο. Η οθόνη της συσκευής έχει διαγώνιο 6,67" τεχνολογίας AMOLED. H μπαταρία της φτάνει τις 5.000mAh ενώ η κύρια κάμερα αποτελείται από 4 αισθητήρες.

Samsung Galaxy Tab A7

Σκυτάλη πήραν τα tablet, με τη Samsung να ανακοινώνει το Galaxy Tab A7. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια οικονομική συσκευή με ικανοποιητικά τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία της. Το Tab A7 θα εξοπλίζεται με οθόνη 10,4" με ανάλυση 2000×1200, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32 ή 64GB. Η μπαταρία έχει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα 7.040mAh και η συσκευή θα κυκλοφορήσει τόσο σε Wi-Fi όσο και σε LTE εκδόσεις.

Samsung Galaxy Fit 2

Οι έξυπνες συσκευές που ανακοίνωσε η Samsung περιλάμβαναν και το νέο της wearable, το activity tracker Galaxy Fit 2. Η συσκευή διαδέχεται το Galaxy Fit και φέρνει αρκετές βελτιώσεις. Η βασικότερη από αυτές είναι στην αυτονομία, η οποία φτάνει μέχρι και τις 15 μέρες. Η συσκευή διαθέτει έγχρωμη οθόνη AMOLED και αισθητήρα καρδιακών παλμών και μπορεί να καταγράψει λεπτομέρειες δραστηριότητας, ύπνου, ενώ κάνει και καταμέτρηση θερμίδων.

Samsung Wireless Charger Trio

Τα gadget ολοκληρώθηκαν με τον νέο «σταθμό» ασύρματης φόρτισης της εταιρίας. Όλο και περισσότερες συσκευές της Samsung υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, οπότε η εταιρία έφτιαξε το Wireless Charger Trio, το οποίο μπορεί να φορτίσει μέχρι 3 συσκευές ταυτόχρονα.

Πέρα από τα Galaxy προϊόντα, η Samsung ανακοίνωσε και νέες οικιακές συσκευές στη lifestyle σειρά προϊόντων της. Οι lifestyle επιλογές της εταιρίας περιλαμβάνουν πλέον projector, ψυγείο, πλυντήριο, και στεγνωτήριο. Τα νέα προϊόντα της Samsung θα κυκλοφορήσουν σταδιακά στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2020.

Για όλα τα νεότερα μείνε συντονισμένος στο Public Blog!