Shot on iPhone: Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες με Night Mode!

Περίληψη: Ο παγκόσμιος διαγωνισμός "Shot on iPhone" Night Mode της Apple ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και η Apple μας δείχνει τις καλύτερες φωτογραφίες!

Για να προωθήσει τα νέα της iPhone και, πιο συγκεκριμένα, τις εκπληκτικές επιδόσεις τους στη νυχτερινή φωτογραφία, η Apple διοργάνωσε έναν μεγάλο παγκόσμιο διαγωνισμό, που «έτρεξε» από τις αρχές έως τα τέλη Ιανουαρίου. Οι όροι συμμετοχής είχαν ως εξής: οι φωτογραφίες έπρεπε να έχουν ληφθεί χρησιμοποιώντας ένα από τα τελευταίας γενιάς iPhone, δηλαδή ένα εκ των iPhone 11, 11 Pro ή 11 Pro Max και, φυσικά, με ενεργοποιημένο το Night Mode.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι συμμετοχές ήταν χιλιάδες. Στην προκήρυξη του διαγωνισμού, η Apple ανέφερε πως θα υπήρχαν 5 νικητές. Τελικά οι κριτές της Apple κατέληξαν στις 5 καλύτερες φωτογραφίες... τις εξής 6! Ναι, απ’ ό,τι φαίνεται, οι κριτές δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποια από τις καλύτερες έξι να αφήσουν εκτός, οπότε «άπλωσαν» λίγο τον διαγωνισμό!

Οι 6 ευτυχείς νικητές θα δουν τις φωτογραφίες τους να φιγουράρουν στο site της Apple, σε social media και πιθανόν ακόμα και σε διαφημίσεις. Και ναι, η Apple θα δώσει κανονικά «δικαιώματα» στους φωτογράφους για τη χρήση των φωτογραφιών τους.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι: Konstantin Chalabov, Andrei Manuilov, Mitsun Soni, Ruben P. Bescos, Rustam Shagimordanov, και Yu “Eric” Zhang.

Δες τις φωτογραφίες και θαύμασε! Από το επίσημο site της Apple μπορείς να τις κατεβάσεις σε πλήρη ανάλυση και να αλλάξεις το φόντο του smartphone ή του υπολογιστή σου σε μία από τις έξι εντυπωσιακές λήψεις που ξεχώρισε η Apple.

Apple Night Mode Contest - 01


 

Apple Night Mode Contest - 02


 

Apple Night Mode Contest - 03


 

Apple Night Mode Contest - 04


 

Apple Night Mode Contest - 05


 

Apple Night Mode Contest - 06