Spotify Blends / Φτιάξε playlists μαζί με τους φίλους σου!

Περίληψη: Με τη νέα λειτουργία του Spotify, Spotify Blends, η μουσική «σύνδεση» με τους φίλους σου περνάει σε άλλο επίπεδο!

Χρησιμοποιείς το Spotify non-stop από το smartphone σου μέχρι και την τηλεόρασή σου; Με τη νέα λειτουργία Spotify Blends έχεις έναν παραπάνω λόγο να «ψαχτείς» λίγο περισσότερο στο κομμάτι της μουσικής και να την απολαμβάνεις στη δουλειά, στο γυμναστήριο αλλά και στη βόλτα σου!

Η νέα δυνατότητα του Spotify σου προσφέρει κοινή μουσική εμπειρία με έναν ακόμα φίλο που θα επιλέξεις, για να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε μια κοινόχρηστη λίστα αναπαραγωγής. Είτε από free account είτε από premium, μπορείς να στείλεις στον φίλο που επιθυμείς μια πρόσκληση και αφού την αποδεχτεί, το Spotify θα ξεκινήσει αλγοριθμικά να δημιουργεί μια εξατομικευμένη λίστα πάνω στα δικά σας κοινά «ακούσματα».

Οι χρήστες που θα δημιουργούν ένα Blend θα βλέπουν το «taste match score» τους. Το ποσοστό αυτό θα δείχνει αν τελικά ταιριάζουν οι μουσικές τους προτιμήσεις και ποιο είναι το τραγούδι που τους ενώνει ή... ότι η αγάπη τους για τη μουσική δεν είναι τελικά ο «συνδετικός κρίκος» της σχέσης τους. Το Spotify δίνει μια επιπλέον δυνατότητα στους Premium χρήστες, αφού θα μπορούν να βλέπουν ποιος από τους δύο οδήγησε τον αλγόριθμο στην επιλογή του κάθε τραγουδιού. Πιο συγκεκριμένα θα βλέπουν στη λίστα αναπαραγωγής ποια μουσική επιλογή τους ενέπνευσε το Spotify να τους προτείνει το ανάλογο τραγούδι. 

Η μουσική είναι για να την μοιράζεσαι και το Spotify με αυτή τη νέα προσθήκη σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις νέα είδη μουσικής, που μπορεί να μην ήξερες ότι ακούνε ακόμα και οι φίλοι σου! Στόχος είναι οι χρήστες με το free account να μάθουν τις δυνατότητες της εφαρμογής και να αποκτήσουν premium λογαριασμούς για να απολαμβάνουν περισσότερες υπηρεσίες. 

Αν πείστηκες με τη νέα λειτουργία του Spotify και θες να δεις πόσο ταιριάζουν τα μουσικά σου γούστα με τους φίλους σου, δημιούργησε το δικό σου Blend στην κατηγορία «Made for you»

Για περισσότερα νέα και όλες τις εξελίξεις για τις εφαρμογές που δεν σταματάς να χρησιμοποιείς, μείνε συντονισμένος στο Public Blog!