Summer tech / Διαλέγουμε smartphone και tablet!

Περίληψη: Πριν φύγεις για διακοπές έλα Public για να αποκτήσεις νέο smartphone και tablet. Με τα νέα σου gadget θα περάσεις ένα ακόμα πιο διασκεδαστικό καλοκαίρι.

Με το καλοκαίρι να έχει φτάσει, είναι βέβαιο πως σκέφτεσαι τις διακοπές. Έφτασε η εποχή που η χαλάρωση και η ξεκούραση μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Ξεκίνα λοιπόν να ετοιμάζεις τα πλάνα σου για το επόμενο διάστημα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Από αυτά δεν πρέπει να λείπουν και το smartphone ή το tablet, μιας και με μία κινητή συσκευή μπορείς να μείνεις ενημερωμένος ή να διασκεδάσεις όπου κι αν είσαι. Απλά φόρτωσε την αγαπημένη σου ταινία, ξεκίνα το Netflix, βάλε μουσική, ή πλοηγήσου στα αγαπημένα σου site γεμίζοντας έτσι τις πιο βαρετές ώρες των διακοπών σου. Αν δεν έχεις tablet ή το smartphone σου είναι… στα τελευταία του, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις καινούργιο, οπότε, ας δούμε τις καλύτερες επιλογές της αγοράς, σε κάθε κατηγορία.

Στα flagship μοντέλα, δύο εταιρίες είναι μόνιμα στην κορυφή. Apple και Samsung έχουν μερικές βασικές διαφορές, αλλά, το βασικό είναι πως μπορούν να σου προσφέρουν απόδοση και χαρακτηριστικά που θα κάνουν το καλοκαίρι σου πιο fun. Τα Samsung Galaxy S20 και S20+ εξοπλίζονται με κορυφαίες κάμερες για να απαθανατίσεις κάθε στιγμή, ενώ διαθέτουν και αδιαβροχοποίηση, έτσι ώστε να είναι προστατευμένα αν πέσει πάνω τους νερό. Ακριβώς τα ίδια πλεονεκτήματα σου προσφέρουν και τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, αν προτιμάς το iOS αντί για το Android. Από τη μεριά του iOS υπάρχει ακόμα μία επιλογή που θα σου δώσει flagship απόδοση, χωρίς flagship τιμή. Το iPhone SE (2nd Gen) εξοπλίζεται με το ίδιο πανίσχυρο Apple A13 Bionic SoC, παρότι είναι αρκετά πιο οικονομικό από τα κορυφαία μοντέλα της γκάμας.

Στην premium mid-range κατηγορία ξεχωρίζει και το Huawei P40, το οποίο διαθέτει ένα κορυφαίο σύστημα κάμερας μαζί με flagship specs και νέα οικονομικότερη τιμή. Ολόκληρη η Huawei P40 Series μπορεί να σε καλύψει, ανάλογα με το budget σου, καθώς η Huawei έχει πολύ δυνατά μοντέλα σε διαφορετικές κατηγορίες τιμής. Στη μεσαία κατηγορία και η Xiaomi αποτελεί μία σταθερή αξία. Τα μοντέλα της σειράς Redmi Note 9 διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό, κάμερες για κάθε περίσταση και μεγάλη αυτονομία για να αντέχουν όλη μέρα. Από τα mid-range smartphone δε θα μπορούσε να λείπει και η Samsung, με τα μοντέλα της σειράς A. Το Samsung Galaxy A41 μόλις κυκλοφόρησε και με τα χαρακτηριστικά του είναι έτοιμο να σε συνοδεύσει στις διακοπές σου αυτό το καλοκαίρι. Με κύρια κάμερα 48MP και selfie κάμερα 25MP δε θα σταματήσεις να φωτογραφίζεις.

Εκτός από το smartphone, βάλε στη βαλίτσα και ένα καινούργιο tablet, για να απολαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη όταν τη χρειάζεσαι. Ο αδιαμφισβήτητος νικητής σε αυτή την κατηγορία είναι το iPad. Συγκεκριμένα, το iPad 10,2" (7th Gen), το οποίο προσφέρει τη σταθερότητα και την ευκολία του iPadOS και πλησιάζει σε δυνατότητες τη σειρά Pro της Apple. Για κάτι με εξίσου μεγάλη οθόνη, αλλά πιο οικονομικό, το Galaxy Tab A της Samsung, με οθόνη 10,1ʺ είναι αυτό που ψάχνεις. Αν πάλι δε σε «ψήνει» η ιδέα ενός τόσο μεγάλου tablet, δες το καινούργιο Huawei MatePad T8 με 8ʺ οθόνη και οκταπύρηνο επεξεργαστή, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μία ιδανική εναλλακτική με μεγαλύτερη φορητότητα.

Για όλα τα καλοκαιρινά gadget που χρειάζεσαι, έλα Public! Μία τεράστια γκάμα επιλογών σε περιμένει για να κάνει τις διακοπές σου ακόμα καλύτερες!